CS:GO Mekan Başlatılıyor Kısmında Kalıyor

Sistem bilgilerim:

İ3 3210 3.20 GHz
GTX 920m
4 GB Ram (Dün oyuna 1 kez girebildim o sırada 8 GB Ram takmıştım onu deniyordum, Eski RAM'ı yani 4 GB'ı taktım oyuna giremiyorum)
64 Bit Windows 10
Normalde oyunda 240 FPS civarı alabiliyorum.

Sistem bilgilerim:

i3 3210 3.20 GHz.
GTX 920M.
4 GB RAM (dün oyuna 1 kez girebildim o sırada 8 GB RAM takmıştım onu deniyordum, eski RAM'ı yani 4 GB'ı taktım oyuna giremiyorum)
64 Bit Windows 10.
Normalde oyunda 240 FPS civarı alabiliyorum.

Büyük ihtimalle açması gerek açmaması imkansız neredeyse.

Ekleme: Konu moderatörlerimiz tarafından değiştirilip taşınmış sağ olsunlar, Sorun açıkça şu şekilde: Herhangi bir oyun moduna girerken Mekan başlatılıyor da kalıyor ve sonrasında hata dökümü olmadan direkt oyun ve steam kapanıyor. Çoklu CPU kullanımını da değiştirerek denedim, oyunu 2 kez silip yükledim. Steam'i de silip yükledim.

Son 24 saate yaptığım değişiklilker: Ram değiştirmek, Visual C++ 2015'i silip 2015 & 2019 versionunu yüklemek(Hata verdi onda da)
Kusura bakmayın yine hortlatıyorum, ekleme: 8 GB Ram'ı çıkarma nededin RAM'da sık sık mavi ekran vermesi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı