CS:GO ''mekan başlatılıyor'' sırasında oyundan atıyor

mryolalan

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, masaüstü bilgisayarım biraz eski laptoplarda oynamaktan ziyade masaüstünde oynamak istiyorum bunun için yaşlı bilgisayarımı 2 GB'den 4 GB rama yükselttim ama oyuna girdiğim de ve bir maça girdiğim zaman örneğin dust 2 de mekan başlatılıyor da oyundan atıyor veya assaultta oyun verileri alınıyor kısmında atıyor sanırım ekran kartından dolayı oyunu açamıyorum büyük ihtimalle yine de PC özelliklerini atacağım bana sorunu ve varsa çözümü söyler misiniz?

Dosya Ekleri

• masaüstü özellik.png
    masaüstü özellik.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
Merhaba, masaüstü bilgisayarım biraz eski laptoplarda oynamaktan ziyade masaüstünde oynamak istiyorum bunun için yaşlı bilgisayarımı 2 GB'den 4 GB rama yükselttim ama oyuna girdiğim de ve bir maça girdiğim zaman örneğin dust 2 de mekan başlatılıyor da oyundan atıyor veya assaultta oyun verileri alınıyor kısmında atıyor sanırım ekran kartından dolayı oyunu açamıyorum büyük ihtimalle yine de PC özelliklerını atacağım bana sorunu ve varsa çözümü söyler misiniz?
4 GB RAM yeterli değil. Tam sistem yazın.

İşletim sisteminizi 64 Bit yapmanız gerekmektedir. 32 Bit ile bu oyun maalesef tam verim çalışmıyor.

Bilgisayarınız 32 Bit 64 bite yükseltmeniz lazım 32 bitte oyun artık çalışmıyor. Ayrıca Win 7'den Windows 10'a yükseltmeniz daha kârlı olacaktır.

Evet sanırım sorun büyük ölçüde 32 Bit olmasından kaynaklanıyor, fotoğrafta sistemi görmektesiniz 64 Bit destekliyor mu? Ki yükselteyim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı