CS:GO mekan yüklenirken kapanıyor

Rcoski

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, bu problem CS 2'nin çıkıcağı duyduğum zaman içimde doğan ateşle birlikte CS indirmemle başladı. İlk başta indirirken problemlerle karşılaştım ama halloldu. Oyun açılınca gelen mutlulukla bir maç atayım dedim. Sunucuya bağlandı, mekan yüklenirken oyun bir anda çöktü (sebebini bilmiyorum). Görev Yöneticisi'ni açtım ve aynısını Görev Yöneticisi'ni gözlemlerken yapmayı denedim (belki problem donanım yetersizliğindendir diye düşündüm). Ancak abartı bir şey göremedim ve görev yöneticisindende bir anda yok olduğunu gördüm, anlamdım. YouTube'a " CS:GO keeps crashing when loading map" yazdım (bilmeyen varsa CS:GO mekan yüklenirken çöküp duruyor anlamına gelmekte). Her videoyu izledim, denedim, olmadı.

Hepsi aynı şeyi yapıyor ve hiçbiri işe yaramıyor. Yorumlardakiler de işe yaramadığını söylüyor. Sadece işe yarayan bir video vardı o da AMD işlemcilere özel (maalesef Intel benimki). Sadece iki şey fark ettim biri CS:GO'nun klasörlerinde parantez failed yazan garip bir dosya(1. fotoğraf), biri de klasördeki CS:GO uygulamasını açmaya çalışınca çıkan problem (2. fotoğraf). İkinci fotoğrafı anlamadım çünkü Steam'imin güncel olmadığını iddia ediyordu. Bende kontrol ettim ve Steam'de, Steam'imin güncel olduğunu söylüyordu. Kafam şu an çok karışık birisi yardımcı olursa sevinirim.
1. fotoğraf.

1680680555518.png

2. fotoğraf.

1680680723336.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı