YKS için program önerisi

XXOğuzhanXXX

Picopat
Daha fazla  
Bir türlü TYT için doğru düzgün bir program hazırlayamadım, program için Oğuz Usta'ya baktım fakat 1.001 tane test kitabı öneriyor ve hiç samimi gelmiyor. TYT ve AYT temellerim yok, bu konu hakkında rehber veya video varsa veya siz yardımcı olursanız güzel olur. Alanım Eşit Ağırlık.

Bir türlü TYT için doğru düzgün bir program hazırlayamadım, program için oğuz Usta'ya baktım fakat 1.001 tane test kitabı öneriyor ve hiç samimi gelmiyor. TYT ve AYT temellerim yok, bu konu hakkında rehber veya video varsa veya siz yardımcı olursanız güzel olur. Alanım eşit ağırlık.

Hocam oğuz ustanın önerileri güzel aslında tam olarak neyi beğenmediniz?

Hocam aslında yaptığı öneriler doğru ben bir aralar onun tüm videolarini izliyordum.

Öyle izleye izleye artık kafamda oturdu ve ne yapıp yapacağımı hangi kitabı alacağımı falan artık tamamıyla biliyorum.
Hocam şimdi Matematik için 0-10, 10-20,20-30 şeklinde ayırarak her bir bölümde 5-6 tane kaynak önerdi.Derece yapan öğrenciler daha çok denemeye kendini veriyor diye biliyorum.

Hocam şimdi matematik için 0-10, 10-20, 20-30 şeklinde ayırarak her bir bölümde 5-6 tane kaynak önerdi. Derece yapan öğrenciler daha çok denemeye kendini veriyor diye biliyorum.

Evet hocam çünkü o öğrencilerin temelleri iyi olduğu için deneme çözerek çok gelişiyorlar.

Ama sizin bizim gibi öğrenciler sıfır olduğu için bizim konulara daha çok ağırlık vermemiz lazım.

Mesela hocam siz ben sıfırım demiştiniz o yüzden 0-10 net arasını kendinize göre düşünün.

Mesela hocam videoya baktım bence şöyle yapın:

345 start matematiği bitirin zaten çok uzun sürmez ciddi bir çalışma ile kısa bir sürede biter. Benim kardeşim her gün çalışarak 1 haftada bitirmişti.

Sonrasında YouTube'dan kendinize bir hoca belirleyin bu mert hoca olabilir Eyüp b olabilir rehber matematik olabilir o size kalmış.

Sonra bu hocanın kendi ana kamp kitabını alın yanina da 345 ve mikro orijinal alın.

Hocanın kamp kitabı ile 345 ve mikro orijinali beraber götürün.

Çok yüksek bir hedefiniz varsa böyle iki kitabı götürmek iyi olur ama hedefiniz yuksek değilse sadece kamp kitabı ve 345 çözün.

Bir de elinizden geldiği kadar düzgün ve hızlı bir şekilde bitirmeye çalışın ama aceleye getirmeyin.

Sınava 6 ay gibi bir süre kaldığı için AYT matematiğe erken geçmeniz lazım bu yüzden öyle dedim.

Evet hocam çünkü o öğrencilerin temelleri iyi olduğu için deneme çözerek çok gelişiyorlar.

Ama sizin bizim gibi öğrenciler sıfır olduğu için bizim konulara daha çok ağırlık vermemiz lazım.

Mesela hocam siz ben sıfırım demiştiniz o yüzden 0-10 net arasını kendinize göre düşünün.

Mesela hocam videoya baktım bence şöyle yapın:

345 start matematiği bitirin zaten çok uzun sürmez ciddi bir çalışma ile kısa bir sürede biter. Benim kardeşim her gün çalışarak 1 haftada bitirmişti.

Sonrasında YouTube'dan kendinize bir hoca belirleyin bu mert hoca olabilir Eyüp b olabilir rehber matematik olabilir o size kalmış.

Sonra bu hocanın kendi ana kamp kitabını alın yanina da 345 ve mikro orijinal alın.

Hocanın kamp kitabı ile 345 ve mikro orijinali beraber götürün.

Çok yüksek bir hedefiniz varsa böyle iki kitabı götürmek iyi olur ama hedefiniz yuksek değilse sadece kamp kitabı ve 345 çözün.

Bir de elinizden geldiği kadar düzgün ve hızlı bir şekilde bitirmeye çalışın ama aceleye getirmeyin.

Sınava 6 ay gibi bir süre kaldığı için AYT matematiğe erken geçmeniz lazım bu yüzden öyle dedim.
Hocam temel matematik için bende Şenol hocanın 345 Start matematik kitabını düşünüyorum.Ben tekrardan Oğuz Usta'nın serisini not alıp belirttiği test kitaplarını bakacağım.Technolay forumda da birisi TYT için program hazırlamış fakat sizinde dediğinize göre Oğuz Usta'nın tüm TYT için hazırladığı programları esas almak daha doğru olur.Hocam genel denemelere tüm branşlar için geçerli olan testleri bitirmeden başlamamalıyım sanırım?

Hocam genel denemelere tüm branşlar için geçerli olan testleri bitirmeden başlamamalıyım sanırım?

Eğer kendi kendinize çalışıyorsanız konuları biraz hallettikten sonra başlamanız iyi olur ama bunu da çok geç vakitlere bırakmayın.

Eğer bir kurumda ders görüyorsanız genel denemelere girin yani girmemezlik yapmayın.

Fakat kendi kendinize calisiyorsaniz şu an genel deneme çözmek pek mantıklı değil.

Son düzenleme:
Eğer kendi kendinize çalışıyorsanız konuları biraz halledikten sonra başlamanız iyi olur ama bunu da çok geç vakitlere bırakmayın.

Eğer bir kurumda ders görüyorsanız genel denemelere girin yani girmemezlik yapmayın.

Fakat kendi kendinize calisiyorsaniz şu an genel deneme çözmek pek mantıklı değil.
Deneme içinde dershanelere bakacağım, yardımın için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı