CS:GO menu FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

00saas

Hectopat
Ben her gün olduğu gibi girip CS GO oynayacaktım fakat dün bir girdim sadece menüde FPS'im kendini 10'a sınırlandırıyor FPS_MAX 120 FPS_MAX_MENU 120 kodlarını yazdım ama bir faydası olmadı oyuna girince normal aldığım FPS ile oyunlarımı oynamaya devam ediyorum. Bu sorunu çözebilecek var mı oyunu kaldırıp yüklemek istemiyorum.(Menu arka plan videoları kapalı)

O komutların işe yaramadığını zaten belirtmiştim.
Sorun çözüldü 4 5 gün geçtikten sonra kendiliğinden olduğu gibi kendiliğinden düzeldi.

Hat.

Toshiba Satalitte L750 bi laptop var biraz eski fakat hala taş gibi sistem şu şekilde İntel core i5-2430m CPU 2.40ghz 8gb ram Nvidia GT520m ekran kartı benim sorunum cs go da aşırı kasma oluyor herşey en düşük ayarda bilgisayardaki bütün ayarları performans olarak ayarladım fakat ne yaptıysam FPS yükselmiyor oyuna başlamadan 60-70 arasında oyuna bi giriyorum 20-10 aralığında değişiyor hemde kasıyor daha yeni format atıldı win10 yüklü kafayı yemek üzereyim önceden daha kötü bilgisayarda kasmadan oynamışlığım var bunun nedeni nedir biri açıklasın ?

O konuda bir sıkıntım yok zaten arka planı ben ayarlamıştım sorun o değil sorun CS'nin kendi kendine sınır koyması FPS ayarlarının hiçbiri işe yaramıyor.

Benim sistemim zaten kötü değil örneğin oyuna giriyorum FPS 100 diyelim kendi kendine yavaş yavaş 10'a kadar indiriyor.
O komutların işe yaramadığını zaten belirtmiştim.
Sorun çözüldü 4 5 gün geçtikten sonra kendiliğinden olduğu gibi kendiliğinden düzeldi.

Dün e kadar düzgündü fakat yine aynı şekilde bozuldu.

Windows 7 kullanmayı dene i5 4. nesil yukarısında Windows 10 kullanma. Birde Nvidia'dan programından çalışmayı performans odaklı yap.

Çok uzun uğraşlar sonucunda çözümü buldum. Radeon ayarlarını FPS yükselmesi ve daha iyi bir oyun için e spor moduna almıştım ama e spor modunda Radeon gecikme önleme diye bir şeyi otomatik açıyor ekranı anlık yenileyerek gecikmeyi önlüyor fakat bunu yaptığınızda FPS tam anlamıyla yok oluyor bunu kapattığımda eski FPS değerlerime geri döndüm eğer mükemmel bir bilgisayarınız varsa işinize yarayabilir ama düşük sistemli bilgisayarlar kesinlikle kullanamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…