CS:GO menüde 1 FPS Sorunu

Eren Eker

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Dün Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş yaptım. Yerel Disk D'de bulunan CS'ye girdim ve ortalama 30-40 FPS'le oynadım. ECS'ye basıp menüye girdiğimde 12 FPS'e düşüyordu. fps_max komutlarını inceledim sıkıntı yoktu, tekrar yazıp enterladım bir şey değişmedi. Bugün ise CS'ye girdiğimde menüde 12 FPS göstermesine rağmen 1 FPS alıyorum. Oyunu silip tekrar yükledim, bir şey değişmedi.
Entegre grafik le çalıştırdım yine bir şey olmadı. Yani sorun donanımın düşüklüğüyle ilgili değil. Ama topluluk sonucusuna girerken normal şekilde 60-70 FPS. Menüdeyken her işlemde 1 saniye bekliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam/steamapps/common/CounterStrikeGlobalOffensive/csgo/panorama" buradaki video klasörünün ismimini şöyle yapın VIDEO_ BU şekilde ana menüdeki arkadaki harita resimleri kalkacak hatta 20FPS'ye kadar artış yaşayabilirsin. Ben düşük sistemimde yaptım, kullandım. Eğer olmuyorsa konsola FPS_MAX_MENU 0 yazın oyun içi menüdeki FPS limitini kaldırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı