CS:GO Menüde Kasma ve Haritaların Geç Yüklenmesi

igulle

Decapat
Arkadaşlar CS:GO menüsünde aşırı derece kasma FPS düşüşü yaşıyorum ve oyunlara çok geç bağlanıyor ısınma süresi bitimine yaklaşık bir dakika kala oyuna ancak bağlanabiliyorum.
Oyuna girince FPS konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum yani sistemim bu oyun için yeterli bence. Haritaları geç yükleme sorunu için ufak araştırmalar yaptım İnternetinizden dolayı tarzında cevaplar buldum fakat İnternet hızım da ideal en azından bu kadar geç yüklenmemesi lazım diye düşünüyorum. Hatta bu geç yüklenme yüzünden yeni modu oynayamıyorum geç bağlandığım için. Konsola yazmam gereken bir komut veya yapmam gereken bir ayar var mı?

Sisteminizi yazabilir misiniz? Ayrıcs internet değerleriniz ne durumda? Hız ve ping görüntülerini de paylaşırsanız yorumlayalım.
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
Bellek: 4,00 GB
GPU: AMD Radeon R5 M330
Oyunda FPS problemim yok 70-100 arası alıyorum.
Ay sonu yaklaştığı için indirme değerim düşük AKK dolmadığı zaman 15 Mbps'yi görüyorum.
IMG_20181220_131739.jpeg

İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
Bellek: 4,00 GB
GPU: AMD Radeon R5 M330
Oyunda FPS problemim yok 70-100 arası alıyorum.
Ay sonu yaklaştığı için indirme değerim düşük AKK dolmadığı zaman 15 Mbps'yi görüyorum. Eki Görüntüle 353086
Hocam sisteminizde SSD var mı yani oyun neye yüklü? Kaldı ki internet değerleriniz akk sonrası çok fazla kötü. Normal buluyorum.

SSD yok ama AKK dolmadan önce de aynı sorunu yaşıyorum birşey farketmiyor.
Sisteminizde SSD yoksa herşey normal hocam açık ve net :) Ben 1080ti sistemde HDD kullanmak zorunda kalmıştım bir ara aynısını bendede yapıyordu. FPS +350 ama donmanın önüne geçemiyordum. Yani HDD darboğaz yapıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı