Wolynx Megapat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2017 #1 Yaklaşık bir(1) haftadır steamden uzaktım. CSGO açayım dedim ve karşıma bu hata geldi ? Oyun dosyalarını doğruladım yok olmadı ekran kartı driver güncelledim yok olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2017
Yaklaşık bir(1) haftadır steamden uzaktım. CSGO açayım dedim ve karşıma bu hata geldi ? Oyun dosyalarını doğruladım yok olmadı ekran kartı driver güncelledim yok olmadı.
Çözüm MF 8 Eylül 2017 Ekran kartı sürücüsü yüklü olmadığında bu hata alınır. Kartın sürücüsünü yükleyin.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Eylül 2017 #2 Ekran kartı sürücüsü yüklü olmadığında bu hata alınır. Kartın sürücüsünü yükleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
BlaweAnqel Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #3 MF dedi: Ekran kartı sürücüsü yüklü olmadığında bu hata alınır. Kartın sürücüsünü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sıkıntı var. Yükledim sürücüleri ama bir yararı olmadı. Başka bir sıkıntı olabilir mi? Artı 0 Eksi
MF dedi: Ekran kartı sürücüsü yüklü olmadığında bu hata alınır. Kartın sürücüsünü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sıkıntı var. Yükledim sürücüleri ama bir yararı olmadı. Başka bir sıkıntı olabilir mi?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 18 Nisan 2020 #4 Sürücü yüklenmemiştir. Sürücü yüklendiği halde devreye girmemiştir çünkü kart arızalıdır. Artı 0 Eksi
BlaweAnqel Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #5 MF dedi: Sürücü yüklenmemiştir. Sürücü yüklendiği halde devreye girmemiştir çünkü kart arızalıdır. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
MF dedi: Sürücü yüklenmemiştir. Sürücü yüklendiği halde devreye girmemiştir çünkü kart arızalıdır. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle, teşekkürler.