CS:GO mikrofon çalışmıyor

495297

Hectopat
Sorunum ekte görüldüğü gibidir. Mikrofonum OBS ve Discord'da sorunsuz çalışırken CS:GO'da çalışmamaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses ayarlarından mikrofonunuzu seçmeyi denediniz mi?
Ayrıca mikrofon basıyorsunuz ama ses mi gitmiyor yoksa direkt mikrofonu algılamıyor mu?

Ses ayarlarından mikrofonunuzu seçmeyi denediniz mi?
Ayrıca mikrofon basıyorsunuz ama ses mi gitmiyor yoksa direkt mikrofonu algılamıyor mu?

Tuşa basıyorum ses gitmiyor hocam. Ayarları vs hiçbir yeri ellemedim daha dün çalışıyordu bugün çalışmıyor.

Tuşa basıyorum ses gitmiyor hocam. Ayarları vs hiçbir yeri ellemedim daha dün çalışıyordu bugün çalışmıyor.
Hocam dediğim gibi ayarları bir kontrol eder misiniz? Ses ayarlarından mikrofonunuzu seçmeyi deneyin. Aynı şekilde bu sorunu yaşayan arkadaşım da (onun da dün çalışıp yarın çalışmama durumu vardı) bu şekilde çözdü.

Deneyeceğim hocam sonucu yazarım.
Ses ayarlarından varsayılan kayıt aygıtının mikrofonunuz olup olmadığını kontrol edin.
Teşekkürler. Deneyip, sonucu yazacağım.
Zaten böyle ayarlıymış. Aygıtı dinle dediğimde mikrofondan sorunsuz ses geliyor fakat CS içinden yine gelmiyor.

Dosya Ekleri

• asdad.png
    7,2 KB · Görüntüleme: 145
Son düzenleme:
Deneyeceğim hocam sonucu yazarım.

Teşekkürler. Deneyip, sonucu yazacağım.
Zaten böyle ayarlıymış. Aygıtı dinle dediğimde mikrofondan sorunsuz ses geliyor fakat CS içinden yine gelmiyor.

Gizlilik ayarlarından CS:GO'ya izin verilip verilmediğini kontrol eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…