Ses ayarlarından mikrofonunuzu seçmeyi denediniz mi?
Ayrıca mikrofon basıyorsunuz ama ses mi gitmiyor yoksa direkt mikrofonu algılamıyor mu?
Hocam dediğim gibi ayarları bir kontrol eder misiniz? Ses ayarlarından mikrofonunuzu seçmeyi deneyin. Aynı şekilde bu sorunu yaşayan arkadaşım da (onun da dün çalışıp yarın çalışmama durumu vardı) bu şekilde çözdü.Tuşa basıyorum ses gitmiyor hocam. Ayarları vs hiçbir yeri ellemedim daha dün çalışıyordu bugün çalışmıyor.
Tuşa basıyorum ses gitmiyor hocam. Ayarları vs hiçbir yeri ellemedim daha dün çalışıyordu bugün çalışmıyor.
Hocam dediğim gibi ayarları bir kontrol eder misiniz? Ses ayarlarından mikrofonunuzu seçmeyi deneyin. Aynı şekilde bu sorunu yaşayan arkadaşım da (onun da dün çalışıp yarın çalışmama durumu vardı) bu şekilde çözdü.
Teşekkürler. Deneyip, sonucu yazacağım.Ses ayarlarından varsayılan kayıt aygıtının mikrofonunuz olup olmadığını kontrol edin.
Deneyeceğim hocam sonucu yazarım.
Teşekkürler. Deneyip, sonucu yazacağım.
Zaten böyle ayarlıymış. Aygıtı dinle dediğimde mikrofondan sorunsuz ses geliyor fakat CS içinden yine gelmiyor.
İzin verilik hocam oyunu sildim yeniden yükledim sorunum çözüldü. İlginize teşekkür ederim.Gizlilik ayarlarından CS:GO'ya izin verilip verilmediğini kontrol eder misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.