CS GO mikrofon işareti çıkmıyor

Kaan Melih

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, garip bir sorunla karşı karşıyayım bildiğiniz gibi bas konuş tuşuna bastığımızda oyunun sol aşağısında ismimiz ve hoparlör simgesi çıkması lazım ancak ne yaptıysam çıkmıyor.

Oyun ayarlarından baskonuş tuşunu değiştirdim. Konsoldan bind "c"+voicerecord" denedim. Oyun bütünlüğünü doğruladım ancak bir türlü sol aşağıda baskonuş simgesi çıkmıyor ve çalışmıyor Steam iletişim bölümünden mikrofonuda seçtim. Tüm CFG dosyalarını silip default şekilde denedim olmadı. Böyle bir problem yaşayan var mı?

Merhaba arkadaşlar, garip bir sorunla karşı karşıyayım bildiğiniz gibi bas konuş tuşuna bastığımızda oyunun sol aşağısında ismimiz ve hoparlör simgesi çıkması lazım ancak ne yaptıysam çıkmıyor.

Oyun ayarlarından baskonuş tuşunu değiştirdim. Konsoldan bind "c"+voicerecord" denedim. Oyun bütünlüğünü doğruladım ancak bir türlü sol aşağıda baskonuş simgesi çıkmıyor ve çalışmıyor Steam iletişim bölümünden mikrofonuda seçtim. Tüm CFG dosyalarını silip default şekilde denedim olmadı. Böyle bir problem yaşayan var mı?
Merhaba, çözüm bulabildiniz mi?

Arkadaşlar çözümü buldum. Daha doğrusu ben de işe yaradı, Kullandığınız Ses sürücüsünü komple kaldırın. Bir düşük sürümünü bilgisayarınıza kurun, daha sonra o düşük kurduğunuz ile bilgisayarınızı başlatın, ve düşük kurduğunuz ses sürücüsünü (driver), tekrardan komple silin. Kullandığınız ses sürücüsünün son versiyonunu tekrardan bilgisayarınıza kurun ve deneyin. Bende işe yaradı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı