Aeif Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer Iacon City Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #11 Xennith dedi: Servera girdim daha sonra tüm oyun böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Serverların otomatik yükleme/düzenleme işlemlerinden doğan hatalar genelde oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama ile kolayca çözülüyor. Nasıl yapacağını bilmiyorsan internetten bakabilirsin.
Xennith dedi: Servera girdim daha sonra tüm oyun böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Serverların otomatik yükleme/düzenleme işlemlerinden doğan hatalar genelde oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama ile kolayca çözülüyor. Nasıl yapacağını bilmiyorsan internetten bakabilirsin.
S serhan7272 Femtopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #12 Xennith Xennith dedi: Her şeyi denedim olmadı. En sonunda X mouse button Control programını indirip hallettim. Genişletmek için tıkla... Kanka ayarlarını veriri misin?
Xennith Xennith dedi: Her şeyi denedim olmadı. En sonunda X mouse button Control programını indirip hallettim. Genişletmek için tıkla... Kanka ayarlarını veriri misin?
Xennith Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #13 serhan7272 dedi: Xennith Kanka ayarlarını veriri misin? Genişletmek için tıkla... hocam kusura bakmayın yeni görüyorum. eğer uygulama ayarlarını soruyorsanız şu anda uygulamayı kullanmıyorum.
serhan7272 dedi: Xennith Kanka ayarlarını veriri misin? Genişletmek için tıkla... hocam kusura bakmayın yeni görüyorum. eğer uygulama ayarlarını soruyorsanız şu anda uygulamayı kullanmıyorum.