Hayırlı geceler herkese. Ne yaptım ne ettim bu sorunun çözümünü bulamadım. Bir çok ayar denedim herşeyi denedim neredeyse ama yok işte yok. Bu mouse gecikmesi düzelmiyor. Ben istiyorumki CS 1.6 oynadığımız gibi mouse kıyır kıyır aksın, yumuşatma olmasın ama ne yaptıysam çözümü bulamadım. Gittim Gigabyte Aorus M2 Gaming mouse aldım mouse'dan kaynaklandığını düşünerek ama hala aynı. Napıp ne ettiysem CS 1.6'da ki o mouse netliğini yakalayamadım. İlla belki saniyenin 10'da 1'i bile olsa o gecikmeyi yaşıyorum. Herşeyi en düşüğe aldım bütün ayarlar en düşükte her türlü performans ayarlarını denedim ama çözüme ulaşamadım. Oyunu 4:3 ekranda 1024x768 oynuyorum. Bilgisayarıma gelince Asus X550VC, Windows 7 Ultimate x64, 500GB HDD, Intel Core i5 3230m 2.60GHz İşlemci, NVIDIA GT720M 2GB Ekran Kartı. Şimdi diyeceksiniz sistemin kötü ama bunun çözümünün olabileceğine inandığım için bu konuyu açıyorum. Çünkü eminim gözümden kaçan bir ayar olmuştur. Aynı sorun CS 1.6'da da yaşadım ama config silince düzeldi. CS GO'da da bu olacaksa onu da yaparım ama bu çözüm olmayacak biliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden yapacağınız yorumlarınız için teşekkürler.