Çözüldü CS:GO mouse tekerleği ile silah değiştirme kodu nedir?

• Konuyu başlatan zhuihd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 5.943
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zhuihd

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da bhop yapmayı denemek için tekerleğe zıplamayı atadım ama hoşuma gitmeyince unbind diyerek kaldırdım fakat bu sefer tekerlekte silah değiştirme özlleği de gitti. Tekrar zıplamayı atamak için hangi komutu kullanmam lazım?
(Düzelttim ayarlar klavye, fareden bir önceki ve bir sonraki silah kısımlarına atayınca düzeldi )

Son düzenleme:
Çözüm
CS:GO'da bhop yapmayı denemek için tekerleğe zıplamayı atadım ama hoşuma gitmeyince unbind diyerek kaldırdım fakat bu sefer tekerlekte silah değiştirme özlleği de gitti. Tekrar zıplamayı atamak için hangi komutu kullanmam lazım?

Klavye ve fare ayarları kısmında olması lazım.

Klavye ve fare ayarları kısmında olması lazım.

Çözüm
Bu arada tekelerle zıplaman daha kolay olur.

Değişmediyse aşağıdaki gibi:
Bir sonraki silah için = bind "MWHEELUP" "invprev" (Mouse topunu yukarı itince sonraki silaha geçer.) Bir önceki silah için = bind "MWHEELDOWN" "invnext" (Mouse topunu aşağı çekince önceki silaha geçer.)

1681008034466.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı