CS:GO MP5 vs MP7 vs MP9

IronSmith0057

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben CT iken otomatik tabancalar arsından MP9'u seçiyorum ama sizce MP7'i ya da MP5'i seçiyi mi?

O kadar zor değildi ya. İyi hs atıyordum o silahla.

O kadar zor değildi ya. İyi hs atıyordum o silahla.
Dostum iyi hs atarsın tabi ama elinde MP9 var, eğer half buy isen büyük ihtimal karşıda keleşli adamlar vardır. Yapabileceğin şeyler çok kısıtlı. Benim fikrim şu ki risk alarak oymanmalı bu silah. Örneğın Vertigo'da elevatorda ses kasan arkadaş A infosu verirse B stairs'ten uçarak lurk oynaman lazım. Öyle bir uçacaksın ki, rakip daha flaşları atarken sen rampanın arkasından gelip en beklenmedik anda 2 ya da 3 kişiyi hazırlıksız yakalayıp indireceksin. Takımında da herkeste MP9 var ise onların da yükü hafifleyip rahatça eli alacaklar. Yani demek istediğim şu, MP9 ile half buy emri verilmiş bir takımda o half buy roundunda bir kişinin agresif lurk oynaması lazım. Eğer böyle oynanırsa o roundu kazanabilirsin belki.
(Umarım dediklerimi anlamışsındır. Sanırım çok fazla terim kullandım)

Biraz fazla olmuş sanki. Ben zaten genelde 2. ya da 3. elde alırdım silahı sonra M4A1-S ya da AK-47 alırdım.
Hayır hocam şunu düşünün. Skor 12-10. Ve sizin takımdaki her oyuncunun 7-9K Doları var. Round başında herkes full çekiyor, 4 tane M4, 1 tane AWP almışsınız. Karşı takım o sırada ECO ve siz hata yapıp roundu farzet ki kaybettiniz. Sonraki round herkesin 3K Doları var. Siz ise Half Buy yapma kararı alıyorsunuz. (Deagle + armor + Grenade, MP9 + Armor, Scout) Eğer eco kalırsanız roundu almanız çok zor, eğer tam çekerseniz çekebileceğiniz maksimum silah Famas + Scout, eğer tam çekerseniz öteki rounda para kalmayacak ve eco yapmak zorunda kalacaksınız. Ama eğer half buy yaparsanız hem yenilseniz bile paranız olacak, hem de az bir ihtimal olsa bile birisi roundu extra oynarsa alabilirsiniz.
Arkadan dolanan kişi MP9 ile 2-3 kişi indirebilirir. İşte bu extra oynamalarda MP9 çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…