CS:GO'da yeni silah MP5

UMP varken gereksiz. GO çıktığından beri çok isteniyordu ama böyle gelmesi ve bu zamanda gelmesi kötü oldu. Susturucunun sağladığı hiçbir yarar da yok. R6 oynayanlar bilir zaten, Echo'nun silahı.
Susturucu çok fazla taktiksel avantaj sağlar ama düşük rütbeler bunu pek bilmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Susturucu çok fazla taktiksel avantaj sağlar ama düşük rütbeler bunu pek bilmez.
Alakası yok. Tek yararı normalinden daha az sekmesini sağlar. Oyunu oynayıp oynamadığını bile bilmiyorum. Android telefonda olduğuna göre. Bu silahın susturucusuz versiyonu olmadığına göre bir değişiklik olmaz.

Düşük rütbe? Kartal düşükmüş, çok üzgünüm. Video izleyip bir şeyi kanıtlamaya çalışmıyorum en azından.
Sana bir sey kanitlamak zorunda degilim o yuzden seni kendi haline birakiyorum.
Alakası yok. Tek yararı normalinden daha az sekmesini sağlar. Oyunu oynayıp oynamadığını bile bilmiyorum. Android telefonda olduğuna göre. Bu silahın susturucusuz versiyonu olmadığına göre bir değişiklik olmaz.
Susturucu adı üstünde, rakip cok deneyimli değilse nereden ateş ettiğini bile anlamayabilir ve Android'den yazmam, CS:GO oynamadığımı göstermez.
Susturuculu silah mesela M4A1 spray atmak için değildir zaten o silahla HS atmaya çalışırsın.

CS:GO'da zaten adamı vurduğunda yer bilgin karşı takıma gözüktüğü için susturucunun avantajı olduğunu sanmıyorum. Silahın sesi hoş, sekmesi az ama hasarı da az gibi geldi bana. Gerçi silahların hepsi oynayan kişiye göre canavara dönüşebiliyor.

@Tunaaslan
Oynamıyorsun mu dedim? Tahmin yaptım, MG2 rütbeye ve CS:Source'de 4,800 saat sahip olmamda düşük rütbe işi galiba. Burada boş beleş adamlar takılmıyor maalesef.

HS atmaya çalışmakla alakası yok, denesen bile tekte alamazsın. Göğüs hizasından hasar vermek daha doğru.

Oynamıyorsun mu dedim? Tahmin yaptım, MG2 rütbeye ve CS:Source'de 4,800 saat sahip olmamda düşük rütbe işi galiba. Burada boş beleş adamlar takılmıyor maalesef.

HS atmaya çalışmakla alakası yok, denesen bile tekte alamazsın. Göğüs hizasından hasar vermek daha doğru.
Herkesin oynama stili farklıdır o yüzden m4a1-s kullanmak zorundasın demiyorum, bu kendi fikrim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı