CS:GO mu daha zor, Valorant mı?

CS'yi 7 senedir oynuyorum novadan hiç yükselemedim Valorant'ta plat-dia arası dolaşıyorum, bence daha zor CS.

Bu konuda iç savaş çıkmış.

Valorant diyenler hayatında hiç CS oynadı mı acaba? Silverlerla falan mı oynuyorsunuz?

CS:GO çünkü ezberlemen gereken taktikler var. Yanlış bir hatanda oyunu kaybedebilirsin. Yani bir sis bombasını yanlış atman tüm oyun akışını bozar. Silahlar daha çok sekiyor, kulaklık olmadan oyun olmaz zaten. Refleks önemi falanda cabası. Valorant'da rastgele sıksam 2 adam ölüyor zaten (lafın gelişi).

CS:GO MG2'den sonra resmen canavarlaşıyor. Terminatör oluyor karşı takım. Rank atlamak da zor.

O kadar boş konuşuyorsun ki yazdıklarını artık okumuyorum. Ellerimi bile yorasım gelmiyor senin için. Haline acıyorum ama durum ortada. Skilleri kaldırırsa valo ,belki cs"nin yanına yaklaşabilir

İşte Valve bunları çözemeyecek bir şirket değil, yapmak istemiyorlar.

Katılmıyorum. Fade çıktığı zaman Sova neden nerf yedi çok güçlü bir çar mıydı?
Hocam görüş açısından Sova çok daha iyi.

Dostum anlamanda biraz sorun var sanıyorsam, izlemek ile oynamak farklı şeyler. E sporu devam edebilir neden etmesin, biz ne tartışıyoruz sen ne anlatıyorsun. 2 tane sağlam takımın CS üstünde rekabetini izlemekle aynı oyunu yıllar boyu oynamak aynı şey mi ? İnsanlar oyuncuların oynayışını görmek için bile izleyebilir. Sorularıma cevap veremeyip birde kendini haklı sanman yok mu ?

Saçma sapan bağlantıların koparıyor beni. Yukarıdaki arkadaşa göre PUBG bitmiş, o zaman neden PUBG turnuvaları yapılıyor paşam ? Oyunları karşılaştırıyoruz e spor sokuyorsun araya, ne alaka ? İlgi görüyorsa turnuvaların olması gayet normal, anlık 1 milyon oynanan oyunun da turnuvası olması yine gayet doğal. Valorant ile bağlantısını çözemedim.

Attığım paragraflarda 1 cümle cevaplayabilmen her şeyi anlatıyor.

O kadar boş konuşuyorsun ki yazdıklarını artık okumuyorum. Ellerimi bile yorasım gelmiyor senin için. Haline acıyorum ama durum ortada. Skilleri kaldırırsa valo ,belki cs"nin yanına yaklaşabilir
Dostum haksızsın çünkü, yazdıklarımın çoğuna cevap veremezsin. Kendini avutuyorsun sadece. 11 yıldır aynı oyunu oynayıp sorumsuz şirketi zengin etmeye devam. Birde hala anlık oyuncu sayısını koyması yok mu ? Cevapladık paşam onları, ping var galiba.

Saçma sapan site dediği şey dünyanın en ünlü oyun değerlendirme sitesi. Allahtan ekşi sözlük gibi bir yerde değiliz de seni alttan alıyoruz.

Oyun oynandığı için izleniyor izlendiği için turnuvası yapılıyor bizim paşamız metacritice saçma diyor.

Oyun oynandığı için izleniyor izlendiği için turnuvası yapılıyor bizim paşamız metacritice saçma diyor.
Wow. Cevapladığım şeyleri hala yazıyor. Cevap vermek mantıklı değil sanırım. Konuyu takibi bırakmak en sağlıklısı. Anlama kabiliyeti daha iyi insanlarla tartışmak daha sağlıklı.

Wow. Cevapladığım şeyleri hala yazıyor. Cevap vermek mantıklı değil sanırım. Konuyu takibi bırakmak en sağlıklısı. Anlama kabiliyeti daha iyi insanlarla tartışmak daha sağlıklı.
Wow. başından beri cevap yazıyor. 3 kişi sana mantıklı sebepler söylüyor ve hala kabullenmiyorsun . Sana zaman ayırdığımız için kendini şanslı hissetmelisin.

Valorant çok oynuyorum. Valorant'ta maç atarken aynı zamanda hayat sınavı da veriyorsun. Küçük şeytanlar senin günah kasman için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar.

Wow. başından beri cevap yazıyor. 3 kişi sana mantıklı sebepler söylüyor ve hala kabullenmiyorsun . Sana zaman ayırdığımız için kendini şanslı hissetmelisin.
Yazılanları okursan kim mantıklı yazıyor görürsün. Hele de sen yazdıklarımdan sadece 1 cümlelerine cevap verebildin, ona da cevap diyebilirsek. Kendini avutmayı bırak dostum. Hayatta dezavantaj sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…