CS:GO mu daha zor, Valorant mı?

Dostum fark etmiyor, oyun değişiyor mu değişiyor. Aynı şeyleri yapmıyorsun en azından. CS 11 yıldır aynı. CS 2 gibi değilde yeni bir Counter Strike oyunu çıksa çok güzel olur mesela, ama işte Valve sorumsuzluğundan gidiyor.

Dostum oyunda köklü bir değişiklik hissetmeyeceksin, CS:GO'nun gelişmiş hali işte. Yeni bir oyun değil.

Ya agacım neyi savunmaya çalışıyorsun, CS'den daha çeşitli işte. Zaten sadece smoke ve flash atıyorsunuz. Bir de silah sıkıyorsunuz. Ne var başka ? :D

Hani güncelleme geliyor ya, 6 ay oyuna girmesen mesela yeni şeyler gelmiş olacak. CS aynı kalıyor hani. Aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım, anlamak istemiyorsunuz. Batmış saçma bir oyunu hala savunuyorsunuz. Valve sizin gibiler yüzünden batmıyor valla.

Bir şey olmaz. CS falan zaten artık modası geçti, R6 falan biraz daha farklı tarzda oyunlar. Valorant sağlam kalacaktır.

Yoo gayette terk ettiler, objektif olsanız fark edersiniz. Valve ilgilenmiyor oyunla, şimdi de yalandan güncellemeyi yeni oyun gibi sunmaya çalışıyorlar, makara valla. :D

Dostum güncelleme diyince aklına ne geliyor mesela, Fortnite gibi saçma sapan güncellemeler mi getirsinler dedik. Oyun 11 yıldır aynı, ne yapacağını ben mi söyleyeceğim, Valve ekibinde değilim. Onu da onlar düşünsün. Mantıklı ve akıllı güncellemeler gelirse oyuncu sayısı da artar. Mantığına hayran kaldım. :D

Dostum oyun 11 senedir aynı. Farkında değilsiniz sanırım. Uzun süredir girmiyorum, girsem oyun yüksek ihtimal hala aynıdır.

İzlenme olayı başka bir konu, baz almak saçma. Dostum turnuva örneği de çok komik, 2 takım rekabet edebilir ve bir ödül olabilir. Ne alaka ? Ben oyun 11 yıldır aynı artık sıkıcı bir oyun oldu diyorum bana yüz binlerce dolarlık turnuva yapılıyor diyor. Ahahahahhahaha. Vallahi yazmayacağım ya, duvara konuşsam bir şeyler anlardı en azından. CS'nin ilk zamanları daha iyi olabilir dedim zaten, daha tecrübeliler FPS konusunda. Yazdım bunu da 50 kere, neyse laftan anlamayana laf anlatılmaz. Aynen kanka ondan.

Valve'da oyunu bu kadar savunmaz gibi, gerçi savunamıyorsunuz da. Hep aynı şeyleri yazıyorsunuz, hepsinin de altı boş. Oyunla daha kendi şirketi ilgilenmiyor, daha yeni yeni uyanmışlar bi grafik güncellemesi atıyolar. Hala savunuyorsunuz.

Sadece silah yok dostum CS'deki gibi, tam gerçeğe yakın şekilde silah deneyimi yapılmak istenmiyor olabilir. Riot bu sorunu görüp çözemeyecek bir şirket mi ?

Eskilerinin nerflenmesi yeniler oynansın diye değil, bazı karakterler hala çok op. Zamanla daha stabil hale getiriyorlar. Çoğu karakter de oynanıyor bu arada, ezbere konuşmayınız.

Fanboyların enayiliğine bayılıyorum ya :D
11 yıldır aynı oyunu oynamak güzel etkinlik.

Neyse bu boş muhabbeti daha fazla uzatmak istemiyorum. Laftan anlamayan bir grup var. Yazdıklarımı cevaplayamadan saçma sapan cevaplar veriyorlar, yazdığım çoğu şeyde haklı olduğumu biliyorlar cevap veremeyecekleri için atlayıp bir cümleyi cevaplıyorlar. Uğraşılmaz bile. 11 yıldır aynı olan oyunu Valve'ı ayakta tutmak için oynayabilirsiniz dostlar. CS 2 gelince şimdi sevinirsiniz şimdi, uzun zaman sonra bir güncelleme. :D
Dostum şaka mısın? Bir de haklı gibi böyle ya şimdi sizle uğraşamam falan gibi triplere giriyorsun. Cs'ye aktif girip oynayan biri bile değilim seneler geçti anca 1500 saat oynamışım. Hayatımda böyle bir sığ bakış açısı görmedim. Anne baba gibi konuşuyorsun. Neymiş sadece smoke flash atıp silah sıkıyormuşuz. Bu kadar basite indirgeyebiliyorsak Valo da aynı şeyin laciverti sadece skill atıp silah sıkıyorsun. Kafaya bak. Fanboyluk yaparak ne kazanacağız acaba? Oyunu seviyoruz ve kusura kalma da Valo gibi aptal saptal bir oyunla karşılaştırması dahi ayar ediyor insanı. Bir türlü anlatamadık. İstedikleri kadar update getirsinler Fps oyununun temeli bellidir. Oyun bu temeller üstüne kurulmuş R6 gibi değil. Diyorum ya harita kasa ve operasyon geliyor. İnsanlar memnun demek ki oyun ölmüyor. Gereksiz güncellemelerin oyunları nasıl öldürdüğünü binbir örnekle anlattım yukarıda. Adamlar çıkıp 2 ayda bir silah eklese oyun rekabetçi Fps oyunu olmaktan çıkar. Cs2 gelince de sevineceğiz evet. Oyunun büyük eksikleri gidecek çünkü. Sen de harika çeşitli olan kazara kill alınabilen oyununa dönebilirsin. Adamlar tick sistemini komple kaldırıp devrim yapıyorlar sanki sadece grafik güncellemesi yapmışlar gibi söylüyor. Oyun deneyimini Valo bu kadar güzelleştirirse haber et Valo'ya başlayacağım. Anti cheat'i düzeltirlerse gayet güzel olacak Cs şuanda oyunun en büyük problemi buydu. Vurdum gitmedi olayı da olmayacak artık. Quality of life güncellemesi bu kısaca ve ihtiyaç vardı. Adam batmış saçma bir oyunu savunuyorsunuz diyor ya :D. Paşam sanki IGN de onun sevmediği oyun batmış oluyor. Anlık 1m oynanan oyun batmış oluyormuş. Bir de şey demişsin işte Fortnite gibi saçma güncellemeler mi getirsin falan diye. Oraya da birşey söylemek istiyorum. Fortnite Pubg gibi oyunlar da başta updateler ile oyuncu kazanıyordu. Sonradan işin cıvkı çıktı ve millet sıkıldı. Ayrıca Cs temeli yüzünden güncellemeye o kadar açık bir oyun değil. Adamlar da bunu bilip dakika başı silah ekipman getirmiyor yoksa oyun R6'ya döner. Güncellemeye açık olan şeyleri güncelliyorlar işte kasa map operasyon gibi. CS2 çok geciken bir güncelleme oldu orası ayrı. Ağzına geleni söylemek yerine azıcık düşün. Cs'yi biliyorsun Valve bu oyuna sürekli silah veya farklı bombalar getirse oyun ne olacak? Ne olacağını söyleyeyim garipleşecek oyun. Basit yapısı seviliyor bu oyunun. Karmaşık ve dallı budaklı bir FPS deneyimi isteyen R6 oynar zaten. 2 oyun da Valorant'a 1000 basıyor o ayrı bir konu.

CS:GO net daha zor, Valorant'daki en yüksek rank adam FACEIT 10 levelle 1V1 atsa ne ara öldüğünü anlamaz csdede valodada.(bahsettiğim şey oyun zorluğu değil, maçların zorluğu bilginize.)

Onu yazan arkadaş CS oynamamış sanırsam hocam. Ben vandal kullanırken daha çok zorlanıyorum ama Valorant 70 80 saatten fazla oynamamışımdır muhtemelen bu yüzdendir. Ak kullanmak genel olarak daha zor. Valorant'ta koşarak dahi vurabiliyorsunuz.

Benim Valorant'ta yaklaşık 1000 saatim vardır, 1 senedirde CS oynuyorum(önceden CS oynardım 2 sene 3 sene evvel Valorant'ya geçtim. Sonra tekrar geçtim csye)kesinlikle CS daha zor.

Yani özetle şunu demek istiyorsunuz. Valorant Radiant olan bir oyuncu CS:GO en yüksek seviyesinde sırıtabilir. Kendini gösteremez. Belki o seviyeye bile çıkamayabilir.
Evet. Eğer illaha kendiniz deneyimlemek isterseniz Faceit girebilirsiniz. Bir ara para kazanılıyor hü hadi oynayak diye girmiştim arkadaşla. Bizi bir dövdüler bir dövdüler ama anlatamam. Evire çevire ama. Daha göremeden tek yiyorduk en düşük seviyesindeydik bir de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı