CS:GO mu daha zor, Valorant mı?

Dostum şaka mısın? Bir de haklı gibi böyle ya şimdi sizle uğraşamam falan gibi triplere giriyorsun. Cs'ye aktif girip oynayan biri bile değilim seneler geçti anca 1500 saat oynamışım. Hayatımda böyle bir sığ bakış açısı görmedim. Anne baba gibi konuşuyorsun. Neymiş sadece smoke flash atıp silah sıkıyormuşuz. Bu kadar basite indirgeyebiliyorsak Valo da aynı şeyin laciverti sadece skill atıp silah sıkıyorsun. Kafaya bak. Fanboyluk yaparak ne kazanacağız acaba? Oyunu seviyoruz ve kusura kalma da Valo gibi aptal saptal bir oyunla karşılaştırması dahi ayar ediyor insanı. Bir türlü anlatamadık. İstedikleri kadar update getirsinler Fps oyununun temeli bellidir. Oyun bu temeller üstüne kurulmuş R6 gibi değil. Diyorum ya harita kasa ve operasyon geliyor. İnsanlar memnun demek ki oyun ölmüyor. Gereksiz güncellemelerin oyunları nasıl öldürdüğünü binbir örnekle anlattım yukarıda. Adamlar çıkıp 2 ayda bir silah eklese oyun rekabetçi Fps oyunu olmaktan çıkar. Cs2 gelince de sevineceğiz evet. Oyunun büyük eksikleri gidecek çünkü. Sen de harika çeşitli olan kazara kill alınabilen oyununa dönebilirsin. Adamlar tick sistemini komple kaldırıp devrim yapıyorlar sanki sadece grafik güncellemesi yapmışlar gibi söylüyor. Oyun deneyimini Valo bu kadar güzelleştirirse haber et Valo'ya başlayacağım. Anti cheat'i düzeltirlerse gayet güzel olacak Cs şuanda oyunun en büyük problemi buydu. Vurdum gitmedi olayı da olmayacak artık. Quality of life güncellemesi bu kısaca ve ihtiyaç vardı. Adam batmış saçma bir oyunu savunuyorsunuz diyor ya . Paşam sanki IGN de onun sevmediği oyun batmış oluyor. Anlık 1m oynanan oyun batmış oluyormuş. Bir de şey demişsin işte Fortnite gibi saçma güncellemeler mi getirsin falan diye. Oraya da birşey söylemek istiyorum. Fortnite Pubg gibi oyunlar da başta updateler ile oyuncu kazanıyordu. Sonradan işin cıvkı çıktı ve millet sıkıldı. Ayrıca Cs temeli yüzünden güncellemeye o kadar açık bir oyun değil. Adamlar da bunu bilip dakika başı silah ekipman getirmiyor yoksa oyun R6'ya döner. Güncellemeye açık olan şeyleri güncelliyorlar işte kasa map operasyon gibi. CS2 çok geciken bir güncelleme oldu orası ayrı. Ağzına geleni söylemek yerine azıcık düşün. Cs'yi biliyorsun Valve bu oyuna sürekli silah veya farklı bombalar getirse oyun ne olacak? Ne olacağını söyleyeyim garipleşecek oyun. Basit yapısı seviliyor bu oyunun. Karmaşık ve dallı budaklı bir FPS deneyimi isteyen R6 oynar zaten. 2 oyun da Valorant'a 1000 basıyor o ayrı bir konu.

Cs savunucu diğer arkadaşlar siz de olayı kişisel savaşa dönüştürmeyin parti tutmuyoruz. Tamam haklısınız da öyle bir şekilde ifade ediyorsunuz ki benim bile sizle aynı tarafta olasım kalmıyor. Düzgün anlatacaksanız anlatın anlatamıyorsanız lütfen susun.

CS:GO net daha zor, Valorant'daki en yüksek rank adam FACEIT 10 levelle 1V1 atsa ne ara öldüğünü anlamaz csdede valodada.(bahsettiğim şey oyun zorluğu değil, maçların zorluğu bilginize.)

CS:GO net daha zor, Valorant'daki en yüksek rank adam FACEIT 10 levelle 1V1 atsa ne ara öldüğünü anlamaz csdede valodada.

Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum ama sana ayrı teşekkür ediyorum. Sorduğum sorunun cevabını tam olarak aldım.

Benim Valorant'ta yaklaşık 1000 saatim vardır, 1 senedirde CS oynuyorum(önceden CS oynardım 2 sene 3 sene evvel Valorant'ya geçtim. Sonra tekrar geçtim csye)kesinlikle CS daha zor.

Yani özetle şunu demek istiyorsunuz. Valorant Radiant olan bir oyuncu CS:GO en yüksek seviyesinde sırıtabilir. Kendini gösteremez. Belki o seviyeye bile çıkamayabilir.

Yani özetle şunu demek istiyorsunuz. Valorant Radiant olan bir oyuncu CS:GO en yüksek seviyesinde sırıtabilir. Kendini gösteremez. Belki o seviyeye bile çıkamayabilir.
Evet. Eğer illaha kendiniz deneyimlemek isterseniz Faceit girebilirsiniz. Bir ara para kazanılıyor hü hadi oynayak diye girmiştim arkadaşla. Bizi bir dövdüler bir dövdüler ama anlatamam. Evire çevire ama. Daha göremeden tek yiyorduk en düşük seviyesindeydik bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…