CS:GO mu daha zor, Valorant mı?

Dostum 700 TL çok bir para değil. Paraya para demelik bir durum yok yani.
Arkadaşlarımla yabancı sunucuda oynuyoruz, Riot'un kitlesi umurumda değil.
Şuan o kasanın fiyatı 1600 TL havadan sana 1 lira bile gelmediğini varsayarsak iyi para.
2-3 sene önceye ait diyor valo için değerlendirmelere, CS'nin ki 10 yıl öncesine ait onu napıcaz abla

Seçimini yap dostum

Son düzenleme:
Dünyanın en iyi fps oyununa karakter ve skill ekleyince saçma olmuyormu sanıyorsunuz?
Evet, çok daha iyi.

Eğer bir gün düşünme yetisine sahip olursanız lütfen buraya bir daha gelin ve bizim haklı olduğumuzu gelip bize söyleyin.
Dostum saçma sapan argümanlarla önüme çıkan sizlersiniz. Saçma sapan değerlendirmelerin baz alındığı karşılaştırmaları falan atıyorsun bana.
Valorant çok daha iyi. Aynı sıkıcı oyunu yıllarca oynayıp hala savunmuyoruz en azından.
Silahlar aynı, haritalar aynı, sürekli aynı şeyi yapıyorsunuz. Arada sis falan atıyorsunuz onlar da zaten değişmiyor. Sıkılmamak mümkün değil. Biraz objektif düşünürseniz dediğimi anlayacaksınız. 6 ay CS ve Valorant'a girmesem, CS yine aynı oyun olacak ama Valorant'a bir sürü şey eklenmiş olacak. Üstelik daha da gelişmekte olan bir oyun. CS:GO gibi 11 yıldır aynı oyun değil. Fanboyluk yapıp saçma argümanlar sunmak yerine 2 oyunu da objektif oynayın.

Şuan o kasanın fiyatı 1600 TL havadan sana 1 lira bile gelmediğini varsayarsak iyi para.
Havadan gelmediğinin bilgisini sana kim verdi peki.

2-3 sene önceye ait diyor valo için değerlendirmelere, CS'nin ki 10 yıl öncesine ait onu napıcaz abla
Dostum yazılan sorunlar çözüldü demek istiyorum, anlayamıyorsan benim problemim değil. CS'nin ilk sürümleri daha kararlı olabilir, o da benim problemim değil. Ben anlık duruma bakıyorum.

Seçimini yap dostum
Aynı şeyleri yapmaya devam dostum. Silah sık ve adam vur, sis ezberle ve 5 yıl boyunca aynı şeyi kullan. Aynı haritalarda oyna. ( 5 yıl iyimser oldu sanırım.)
Birde CS 2 geliyormuş şimdi, grafikleri değiştirip salmış yine aynı oyunu abilerim benim.

Senin dediğin gibi hoplamalı zıplamalı skilli oyunlar çok iyi oyunlar olsaydı, Team Fortress 2 oynuyor olurduk şuan. Demek ki neymiş CS gibi oyunlar çok iyi oyunlar olabiliyormuş değil mi?

Ayrıetten CS çıktığında yerden yere vurulup milletin hala 1.6'da oynamaya devam ettğini de hatırlatırım. NIP ve Fnatic takımlarına oyunu oynattırıp reklam yaptırdılar da son anda paçayı kurtardılar. Skin güncellemesi cart curt diyerek buralara kadar geldi.

CS'nin tarihini de anlattırma şimdi bana 20 yıllık oyun hala 1-1.5 milyon oynanabiliyorsa bu oyun bişeyleri başarmış demektir dostum.

Aynı haritalar derken CS'de milyon tane harita var. Valo dediğin oyunda kaç harita var söyle 3 mü 5 mi? Ne fark eder zaten hangisni oynayacağına da karar veremiyorsun.

CS de aimim daha iyi.

Senin dediğin gibi hoplamalı zıplamalı skilli oyunlar çok iyi oyunlar olsaydı, Team Fortress 2 oynuyor olurduk şuan. Demek ki neymiş CS gibi oyunlar çok iyi oyunlar olabiliyormuş değil mi?
Olamıyormuş. Valorant ile Team Fortress'i karşılaştırıyor olman da komedi. Valorant daha stabil, her karakterin kendi skilleri var. Hoplamalık zıplamalık bir durum yok. Aynı şeyleri yazmak istemiyorum, duvara konuşuyor gibi oluyor. Anlatmak istediğim yıllar boyu aynı oyunu oynamamak ve oyun içerisinde biraz daha aktif bir deneyim sunması. 22 tane karakter var, bunları birbiri ile kombinleyip çok güzel oyunlar çıkarabiliyorsun. Bu aynı zamanda 22 farklı deneyim demek, her oyun farklı karakter oynasan 22 oyun boyunca farklı şeyler yapmış oluyorsun. Aynı sisleri ezberleyip atmaya benzemiyor. Üstelik oyun da güncel, şuan 22 karakter varsa önümüzdeki yıl örnek veriyorum 30 olur. Klasik 5v5 oyuna aksiyon katıyor ve daha zevkli oluyor.

@lrs Zevk almak zorundasınız diyen olmadı zaten
Diyen olmadıysa bana neden anlık oyuncu sayısını atıyorsunuz. Kendi fikirlerimi yazıyorum.
İstiyorsa anlık 10 milyon oynansın, sevmiyorum. Aynı şeyleri yapmak bana göre değil. Valorant'ta bir süre aynı kalsa onu da oynamam.

Team Fortress'in de bir sürü karakteri var her karakterin kendine özgü skiller yetenekleri var. Rekabetçi modu da var. Ben Valo'dan eksik bir yanını göremiyorum. Valo kadar gelişmemiş olsa da mantığı ve özü TF 2 ile aynı.

Yani bu tür oyunlar çok iyi oyunlar olsaydı şuan onları oynardık. Gerçekçi rekabet ile gerçek dışı rekabet sevenler olarak 2ye ayrılıyoruz. Uçmalı kaçmalı oyunları sevmiyorum belli ki değil mi ben. O yüzden gidip CS oynuyorum Battfield Ya da Cod anladın mı bunu? Gelipte buraya Valo güzellemesi yapma bidaha.

CS'nin tarihini de anlattırma şimdi bana 20 yıllık oyun hala 1-1.5 milyon oynanabiliyorsa bu oyun bir şeyleri başarmış demektir dostum.

Artık sarmıyor. Modası geçti. Yeni bir oyun çıkarsalar ve oyunla aktif olarak ilgilenseler fikrim değişebilir. CS 2 gibi değil ama direkt yeni bir oyun.
Valve'nin sorumsuzlukları CS'yi bitirdi.

Aynı haritalar derken CS'de milyon tane harita var. Valorant dediğin oyunda kaç harita var söyle 3 mü 5 mi? Ne fark eder zaten hangisni oynayacağına da karar veremiyorsun.

Zamanla ekleniyor, iki oyun aynı zamanda çıkmadı. Orada demek istediğim o değildi, hadi öyle olsun diyelim. Diğerlerine cevap var mı?

CS:GO daha zor. İlk defa FPS oyunu oynayacak bir kişiye CS:GO ve Valorant oynat. Valorant'ta daha fazla kill alır ve oyuna çok daha hızlı alışır. CS:GO'yu 8 yıla yakın bir süredir oynuyorum. Valorantı'da çıktığından beri arada oynarım.

Modası geçti diyor hala ya. Kardeşim ben sana diyorum ki valo gibi tarzı oyunlar iyi olsaydı şuan nasıl CS oynuyorsak TF 2 oynardık. Demek ki insanlar daha gerçekçi fps oyunları oynamak istyor.

CS 2 çıksın sen o zaman cümbüşü gör. Modası geçti dediğin oyun CS2 ile birlikte en az 2-2.3 milyon oyuncu görecek. Sadece karakter güncellemesi geldiğinde 1.8m görmüştü.

Mantığı aynı diye aynı oyun olmuyor. CS 1.6 ile CS:GO mantık olarak aynı ama ikisi aynı oyun mu ? CS:GO'yu bırakıp aktif olarak kaç kişi 1.6 oynar ?
Saçma karşılaştırmalar yapmayınız.

Valorant'ı oynuyoruz ve CS'den daha fazla oynanıyor zaten.

O yüzden gidip CS oynuyorum Battfield Ya da Cod anladın mı bunu? Gelipte buraya Valo güzellemesi yapma bidaha.
İstediğim güzellemeyi keyfime göre yapabilirim, seni ilgilendiren bir durum bulunmuyor. Konuyu takip etmemekte özgürsün.
Battlefield ve COD serisini CS gibi bir oyunla karşılaştırman yine komedi.

Modası geçti diyor hala ya. Kardeşim ben sana diyorum ki valo gibi tarzı oyunlar iyi olsaydı şuan nasıl CS oynuyorsak TF 2 oynardık. Demek ki insanlar daha gerçekçi fps oyunları oynamak istyor.
Dostum CS ve TF 2 karşılaştırması yapmıyoruz, anlayamadın hala sanırım. Konumuz Valorant ve CS. İnsanlar da Valorant'ı aktif olarak daha fazla oynuyor zaten. Sorun ne anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…