CS:GO mu daha zor, Valorant mı?

1100 saatim var.

Hem Valorant'ı hem CS:GO'yu bu kadar oynamış hiçbir arkadaşım böyle düşünmüyor. Böyle düşünen birini görmek ilginç oldu.

Dostlar iyi sosyaller. İki oyunun da en yüksek ranklarını düşünelim. Hangi oyunun en yüksek seviyesi daha zor? Yorum yapmak için iki oyunun yüksek ranklarında oynamanız şart değil. Gözlemlediğiniz kadarıyla hangi oyunun yüksek seviyesi size göre daha zor?
Şöyle cs'de eğer belli bir saat oynayıp artık cidden size uygun adamlar gelmeye başlayınca o zaman zorlaşıyor ama ilk başlarda kolay evet. Valorantta da aynı durum aslında olurdu ama bedava olmasından dolayı smurfler yüzünden daha zor geliyor aslında. Yani sorduğun sorudada yüksek ranklarda cs daha zor.

Valorant bir tık daha zor gibi. Cs'de yapacağın şey genelde belli ak'yi çek eğil tara kill alıyosun garanti. Valoda daha en düşük eloda bile direk hs çakıyorlar.

Valorant bir tık daha zor gibi. CS'de yapacağın şey genelde belli Ak'yi çek eğil tara kill alıyosun garanti. Valorant'ta daha en düşük eloda bile direk HS çakıyorlar.

Hocam bu aslında bir zorluk değil bir sorun. Valorant'ta aşırı derecede smurf var. Mesela ben bile yüksek eloda sıkılıp demir-bronz elo için açtığım 4-5 hesabım vardı.

Bu arada AK'yi çek tara kill alıyosun garanti olayı maksimum Silver eloda olur :D

Hocam bu aslında bir zorluk değil bir sorun. Valorant'ta aşırı derecede smurf var. Mesela ben bile yüksek eloda sıkılıp demir-bronz elo için açtığım 4-5 hesabım vardı.

Bu arada AK'yi çek tara kill alıyosun garanti olayı maksimum Silver eloda olur :D
Ben de silverım zaten :D Valoda'da en düşük rütbedeyim ama valoda max 3 4 kill alabiliyorum cs'de ise maç taşıdığım bile oluyor 20 25 kill ile.

CS'de bombalarda ustalaşması oldukça zor, zibilyon tane molotov, smoke, flash lineup öğrenmen lazım. Ha öğrenmek zorunda değilsin, ama bilenler karşısında çok zor duruma düşüyorsun.

Dostlar iyi Sosyaller. İki oyunun da en yüksek ranklarını düşünelim. Hangi oyunun en yüksek seviyesi daha zor? Yorum yapmak için iki oyunun yüksek ranklarında oynamanız şart değil. Gözlemlediğiniz kadarıyla hangi oyunun yüksek seviyesi size göre daha zor?

Hocam CS:GO basit bir oyun. Pek detayı yok tamamen aim üstüne kurulu. Fakat Valorant'ta oyun bilgisi çok çok önemli. Hem oyun bilgisi hem de aim gerektiren bir oyun. Ayrıca Valorant Türkiye sunucusu da işleri zorlaştırıyor ama bu bir başka videonun konusu (!) :d. Valorant'ın daha zor olduğunu düşünüyorum.

Hem Valorant'ı hem CS:GO'yu bu kadar oynamış hiçbir arkadaşım böyle düşünmüyor. Böyle düşünen birini görmek ilginç oldu.

Bence CS daha kolay dediğim gibi. Bu kişisel bir olay, Valorant'ta skill kullanıp silahla iş yapmak daha kafa karıştırıcı.

CS nin modası geçmiş mi haha.Eki Görüntüle 1872357
Dalga mı geçiyorsun adamımmm
Az zaten, Valorant ne kadarmış bir öğrenin bakalım. :D

Evet dostum nerden bildin 5000 saat sikah sıkıyorum ve sıkılmıyorum oyundan😂 Üstüne üstlük para da kazanıyorum.
2 kuruş para kazanmak için saçma oyunlar oynamıyorum, oyundan para kazanma amacım yok, para kazanmak için oyunları tercih etmiyoruz. :D

3-5 tane toxic Türkle oyun oynayıp delireceğime CS'de show yaparım daha iyi.

Sana çektiğim videodan bir kesit göstereyim;
Daha iyilerini Valorant'ta yapıyorum, ayrıca rankın kötü ve hesabının elosu kötü olduğu için toxic oyuncularla oynuyorsun dostum. Demek ki sende takımı kötü etkiliyorsun.

Hangi site bu ? Saçma bir siteden ekran atmıyorsun umarım.

Az zaten, Valorant ne kadarmış bir öğrenin bakalım. :D

2 kuruş para kazanmak için saçma oyunlar oynamıyorum, oyundan para kazanma amacım yok, para kazanmak için oyunları tercih etmiyoruz. :D

Daha iyilerini Valorant'ta yapıyorum, ayrıca rankın kötü ve hesabının elosu kötü olduğu için toxic oyuncularla oynuyorsun dostum. Demek ki sende takımı kötü etkiliyorsun.

Hangi site bu? Saçma bir siteden ekran atmıyorsun umarım.

En ünlü oyundeğerlendirme sitesi bu siteden haberin yok hala kahkaha ifadesi atıyorsun .
metacritic.com

Technopat Haberler

Geri
Yukarı