CS:GO mu Valorant mı?

İkisini de denedim, Valorant'ı çok daha sevdim.

Misal, Fortnite. Grafiklere bakarak velet oyunu diyorlar fakat hiç kolay değil.
Bir oyun bu şekilde yargılanamaz.

Hocam velet oyunu derken şunu kastediyoruz. Yumuşak, tatlı grafikli oyunlar genellikle yaşı daha küçük olan dostlarımızın, kardeşlerimizin ya da arkadaşlarımızın ilgisini çekiyor. Mesela ben 10 yaşında bir çocuk olsam, Fortnite'mı PUBG'mi diye sorsalar, çok büyük ihtimalle Fortnite derdim. Şu an ise PUBG derim. Bu yaş ile alakalı. Ama bazı istisnalar olabiliyor tabii.
 
İkisini de yeterli süre oynamış olarak söylüyorum: CS. İkisini de aktif olarak oynuyorum. Şunu söylemem gerek CS'de eskisi gibi hile gelmiyor şahsen. Hatta en son ne zaman geldiğini hatırlamadığım süredir. Valorant'ta da hiç denk gelmedi. Fakat Valorant'ın kitlesi son getirdiği iğrenç haritalar ve hala böyle toksik kitleli bir oyunda kick olmaması nedeniyle CS hala büyük farkla önde. Ayrıca ben Rusları boş boş bağırıp işine gelmeyince feedleyen küçük çocuklara tercih ederim.
 
Hocam haklısınız. Ama gördüğüm bütün çocuklar Pubg oynuyorlar. Özellikle bu son zamanlarda.
Bunu da Fortnite'ın sistem gereksinimleri ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
 
ikiside iyi oyunlar ancak tercihim CS:GO.
 
Valorant'ı ekran kartım kaldırmadığı için oynayamadım. CS:GO oynamama rağmen Valorant daha çok hak ediyor oyun ile daha çok ilgilendiklerini düşünüyorum.
 
Zevk anlayışınıza göre değişir. İki oyunuda denedim ama Valorant, CS:GO'da ki gerginliği veremediği için geri CS:GO'ya döndüm.
 
Öncelikle öyle velet oyunu falan geçelim lütfen o söylemleri ki 22 yaşındayım ben hâlâ arada Minecraft oynuyorum 30 yaşında abilerim var onlar tam zamanlı oynuyor çocuklarıyla. Hile sistemi olarak CS:GO berbat, Türkiye sunucuları CS:GO'da yok peki CS:GO'nun Türk oyuncularına sunduğu garanti nedir? Hiçbir şey. Bende hile yoktu ve ban yedim ama hile açan insanlar ne hikmetse aylardır ban yemiyor. (mevlana görüp reportladım gene ban yemedi 3. ayımıza girdik hâlâ ısrarla profilini kontrol ediyorum artık kısmetse 6. aya ban yer) CS:GO bu konuda oyuncularına "biz sizi umursamıyoruz bizim oyunumuzu oynamayın" demek istiyor. Hile kullanmıyorsanız ve gerçekten iyi oynuyorsanız ban yeme olasılığınız var ama hile kullanıyorsanız evet dostum evet kesinlikle ban riskin yok bas mevlanayı kudurt insanları hileye tam destek! Valorant dersen biraz karışık bir yapısı var alışması zor ama Türk oyunculara verdiği değer olarak Zula kadar olmasa da gene de CS:GO'dan daha iyi.
 
Hocam size bir şey hariç katılıyorum. Zula türk oyuncularına destek vermiyor, onların parasını istiyor. +6 silahı olan ayak parmağına tek atabiliyor.
Bu hariç size katılıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…