CS:GO mu Valorant mı?

k4moncik

Hectopat
Eskiden CS:GO'de kısa sürede lem rankına çıkmıştım, paralı rank muhabbeti gelince hesabım gitti. Şu an Prime hesabım var, girmediğim için novalarda bir şey. Valorant'ta az saatim var, maksimum 400 belki o kadar da yoktur. Rankım plat 2, hangi oyunda kalsam bilemedim. Birinin aimine alışınca diğerine geçince vuramıyorum. Siz benim yerimde olsanız hangi oyunu tercih edersiniz? Seçtiğim oyunda iyi olmak için neler yapmalıyım? Ekipmanlarım iyi değil, 75 Hz monitörüm, dandik A101 klavyem var.

Kişiden kişiye değişen bir şey. Bence kesinlikle oyun olarak baktığımda CS:GO daha iyi. Valorant'ın vuruş hissine, grafiklerine, spray meselesine alışamayıp 10-15 saat oynadıktan sonra sildim.

Klavye çok önemli değil. Eğer kulaklık iyi yeter. Maus olayını oyun içinde hassasiyet artırıp azaltarak ayarlarsınız. Prime hesap varsa hile olmayacağından dolayı CS:GO.

Açıkçası son zamanda ca dönüyor herkes Twitch izliyorsan fark etmişindir ama Valorant da iyi oyun önerim CS seçkin hesap olayı olmasaydı CS daha çok girerdim o yüzden Valorant oynuyorum.

Valorant çöp. CS:GO varken Valorant neymiş kardeşim?
Bir oyun hoşunuza gitmeyince neden evrensel olarak çöp diyorsunuz? Düşünce şeklinizi gerçekten anlayamıyorum. Size göre çöpse, bu herkese göre mi çöp oluyor? Valoarnt'ın şu an sadece iki sorunu var: Smurfler ve troller. Bunun dışında gayet güzel bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…