CS:GO mu Valorant mı?

Arkadaşlarım genelde Valorant giriyor. CS:GO'ya ara sıra bhop, surf serverlarına giriyorum. Belirli bir sensim var. Mouse DeathAdder V2 Mini kullanıyorum kulaklık H2016D. Valorant'a başlasam da CS'ye başlasamda aynı şey olacak benim için vakit öldürmelik FPS oyunu arıyorum.

CS:GO'da aim çalışıp, Valorant giriyorum. 😀

Sizinki ayrı bir dünyaymış hocam :D.

Bir oyun hoşunuza gitmeyince neden evrensel olarak çöp diyorsunuz? Düşünce şeklinizi gerçekten anlayamıyorum. Size göre çöpse, bu herkese göre mi çöp oluyor? Valoarnt'ın şu an sadece iki sorunu var: Smurfler ve troller. Bunun dışında gayet güzel bir oyun.

Bana göre çöp kardeşim. Beğenene bir şey deme hakkım yok.

Bir oyun hoşunuza gitmeyince neden evrensel olarak çöp diyorsunuz? Düşünce şeklinizi gerçekten anlayamıyorum. Size göre çöpse, bu herkese göre mi çöp oluyor? Valoarnt'ın şu an sadece iki sorunu var: Smurfler ve troller. Bunun dışında gayet güzel bir oyun.

Valorant'ı TR serverinden dolayı seviyorum konuşacak insan çıkıyor, tabii toxiclerde geliyor.

FACEIT TCL kanalına gir, oradan CS oyna. Arkadaş edinme ihtimalin yüksek olur.

FACEIT paralı mıydı?

Valorant oynamak için en az 144 Hz monitör gerekebiliyor. Karşındaki oyuncunun monitörü senden iyiyse oynanış olarak daha iyi oynuyor. CS:GO oyununda ise Hz önemli değil. Kişiden kişiye değişir bu karar. Senin yerinde olsam CS:GO oynardım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı