CS:GO mute banı ne zaman kalkar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Friedhelm

Kilopat
CS:GO'da bir anda mute yemişim konuşuyorum ama kimse duymuyor ve yazıyorum kimse görmüyorR. 1 aydır hala kalkmadı, ne zaman kalkar bu mute cezası?

Biz adamı cezalandırmıyoruz. Sadece sevincimizi dile getiriyoruz. Bu adamın ceza almadan oyuna devam ettiğini düşün. Başkalarının da CS:GO kitlesi toxic diye ortalıkta laf ettiğini düşün. Zaten böyleleri yüzünden oyun kötüleniyor.

Ya tamam anlıyorum seni hocam ama burası bunları konuşma yeri değil bence ceza almış zaten şu an çekiyor mu çekiyor belki bundan ders de alacak ve bir daha yazmayacak ama cezasının ne zaman kalkacağını bilmiyor burada soruyor normal olarak bize de cevap vermek düşer sizde mute yeseniz ne zaman kalkacağını bilmeseniz sorsanız ve size böyle şeyler deseler hoşunuza gider mi bu tarz söylemler yakışmıyor bence.

Biz adamı cezalandırmıyoruz. Sadece sevincimizi dile getiriyoruz. Bu adamın ceza almadan oyuna devam ettiğini düşün. Başkalarının da CS:GO kitlesi toxic diye ortalıkta laf ettiğini düşün. Zaten böyleleri yüzünden oyun kötüleniyor.

Normal soru soran adama böyle cevap verirsen öyle karşılık alırsın hakettiğin konuşmak değil.

Biz adamı cezalandırmıyoruz. Sadece sevincimizi dile getiriyoruz. Bu adamın ceza almadan oyuna devam ettiğini düşün. Başkalarının da csgo kitlesi toxic diye ortalıkta laf ettiğini düşün. Zaten böyleleri yüzünden oyun kötüleniyor.

İyi de bu nasıl sevinç anlayışı ? Ben de mute ban yedim. Hemde haksız yere, çünkü yaptığım şey sadece DM oyununda neşeli neşeli eğlenmek, eğlenirken kimseyi aşağılamıyorum, ve eminim beni muteleyenler de genelde Türkler oluyor. Çünkü ne zaman DM'de "ay em pırofeyşınıl pilayer" diye eğlensem yabancılar da benimle birlikte eğleniyor, ama Türkler direkt anneme küfür ediyor. Belki konuyu açan arkadaşta haksızlığa uğramış olabilir. Bilemiyorum eğer toxic ise ben de sizinle hemfikirim 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı