CS:GO MX 330 yüksek kullanım ve düşük MHz

doguzkaan

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Lefinat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
CS:GO'ya girdiğimde CPU kullanımı %10'ken GPU kullanımı %100 oluyor. MHz'yi de 600'lerde gösteriyor. Bunun nedeni nedir? Bundan önce CPU'da sıkıntı vardı throttle stop kullanarak düzelttim. Bundan dolayı olma ihtimali var mıdır?

Throttle stop bu programdan çıkış yapar isen ekran kartı kullanımın düzelecek bu defa CPU kullanımın sabit 1. GHz de kalacak ama muhtemel aynı HP bilgisayar var çözümü bulamadım ben.

Throttle stop bu programdan çıkış yapar isen ekran kartı kullanımın düzelecek bu defa CPU kullanımın sabit 1. GHz de kalacak ama muhtemel aynı HP bilgisayar var çözümü bulamadım ben.
Hocam ben sorunu çözdüğüme inanıyorum. Oyun oynarken fark ettim %100'e çıkmasıyla alakası yok. Laptop ısınıyor ve soğutmak için MHz'yi 1700'den 800'e düşürüyor. Bunu çözmek soğutucu almayı düşünüyorum. Size de bu soğutucuyu öneririm 2500 RPM. Bu arada laptop HP 15 dw2011nt, oyun oynayacaksanız kesinlikle önermem. Çok ince olduğundan ve havalandırması için altında küçük küçük delikler olduğu için kesinlikle oyun oynanacak bir laptop değil. Soğutucu alınca buraya geri dönerim.
Laptopu soğutmada soğutucu yeterli gelmedi. Alt taraf soğuyor ama üst taraf için ayrıyeten vantilatör kullanmam gerekti. Sorunu anca böyle çözebildim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı