MX 150 CS:GO düşük performans sorunu

ömer354

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sahip olduğum Lenovo Ideapad 320 model laptop CS:GO düşük performans sorunu yaşıyor. MX150 ekran kartı ve I8250U işlemciye sahip.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda da görüldüğü gibi 200 FPS'lerin alınabileceği bir kombinasyonda ben Max 60-70 FPS alıyorum. Biliyorum CS:GO çok GPU tüketen bir oyun değil ama ne CPU'da ne de GPU'da oyun içinde %90-100 kullanım görülmüyor. Sıcaklıklar da 60 derece civarında.
Farklı sürüceler de denedim ama bir türlü sonuç alamadım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, sahip olduğum Lenovo Ideapad 320 model laptop CS:GO düşük performans sorunu yaşıyor. MX150 ekran kartı ve I8250U işlemciye sahip.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda da görüldüğü gibi 200 FPS'lerin alınabileceği bir kombinasyonda ben Max 60-70 FPS alıyorum. Biliyorum CS:GO çok GPU tüketen bir oyun değil ama ne CPU'da ne de GPU'da oyun içinde %90-100 kullanım görülmüyor. Sıcaklıklar da 60 derece civarında.
Farklı sürüceler de denedim ama bir türlü sonuç alamadım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

CS:GO biraz sıkıntılı bir oyun, bende de GTX 1060 var ama bende oyunu 90-120 FPS arası oynuyorum, senin dediğine göre zaten benim kafadan 300 FPS almam lazım ama maalesef olmuyor :)

ThrottleStop ile performans artışı yakaladım bir nebze de olsa.

Ayrıca, R9 270X masaüstü kartımla rahatlıkla 300+FPS oynuyordum. Siz de araştırsanız iyi edersiniz bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı