CS GO Nakit Havale ile nasıl satın alabilirim ?

Roherty

Hectopat
Daha fazla  
Mesela bu gün ödeme seçeneği olarak garanti bankasını seçtim. İlerledim ve "Başarılı sipariş" yazdı. Altında da ;

"Siparişiniz başarılı ve iletilmesi için ödeme işleminin tamamlanmasını bekliyoruz. Eğer ödemesini gerçekleştirdi iseniz web sitesinde belirtilen iletim süresi kadar bekleyiniz."

yazıyor ve Şube Kodu , IBAN Numarası , Hesap Numarası ve Referans Numarası verdi.

"UYARI:Ödeme yaparken “Referans Kodu” nuzu “Açıklama” ya da “Not” alanlarına yazın, bu kod ödemenizin otomatik olarak gerçekleşmesi için gereklidir ve girilmediği durumlarda ödemeniz sistem tarafından tanımlanamayarak askıda kalmaktadır (tanımlanamayan ödemeler geri iletilir). Detaylı bilgi için S.S.S. bölümümüzü ziyaret edin."

Bir de böyle bir uyarı düşmüşler.

Ne yapmam gerekiyor almak için ? Şimdi Garanti bankasına gidip bu hesap numarasına 25TL yatırsam direkt Steam'e gelir mi CS GO ?

Referans kodu ile birlikte belirtilen hesaba parayı yatırırsanız oyunu satın alabilirsiniz. Referans kodu girmezseniz alamazsınız oyunu.

ATM'den yapılmıyormuş galiba şubeye gitmem gerekecekmiş. 18 yaş sınırı varmı şubede ve tam 24TL vermem yeterli mi ? Fazladan para istiyorlar mı ?

Şube ile hiç uğraşma. Elinin altında internet şubesi varsa 1 dakikada işlemi tamamlarsın. Yoksa şubeye gitmen lazım. Senden ne kadar yatırmanı istiyorsa Boacompra o kadar bakiyeyi eksiksiz olarak yatırman lazım.

İnternet şubesi derken onun için kart çıkartmak gerekmiyor mu ? Malesef ilk defa yapacağım bu şekilde ödeme. Boacompra'da 24TL yazıyordu ancak Garanti Bankası havale ücreti alır mı benden ?

Paypal nakit kart ile almaya kalksam (steamdan mastercard'ı seçince.) o şekilde alabilir miyim ? 50TL atsam mesela paypal nakit karta 2 tane cs go satın alabilir miyim ? (2 ayrı steam hesabına.) 24 + 24 = 48TL mi tutar yoksa nakit karttan fazladan para keserler mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı