CS:GO nasıl hızlı rank kasarım?

Smürf üm er rütbe 3 diye hatırlıyorum ama rakibe hile gelmesse en az 10 15 kil.

Steam ID nereden bakacağım.
1180130505 alın ID burada.

Direk adını söyle.
Smürf üm er rütbe 3 diye hatırlıyorum ama rakibe hile gelmesse en az 10 15 kil.

Steam ID nereden bakacağım.
1180130505 alın ID burada.

Gönderdim.

87 Kazanma ile silver 1 deyim. Arkadaşım steam hesabını şifresini verdi, rica etti ilk 10 maçı kazanana kadar oynarmısın diye, kabul ettim bende (2 maç kazan 20 saat bekletme olayından dolayı) kendiside yıkım ölüm maçı falan oynuyor kendisini geliştiriyordu. 10 rekabetci maçı kazandım arkadaşın hesabından rank seçkin gümüş olarak başladı. Oynayan kişi aynı aynı bilgisayar aynı mouse aynı rekran vs... tek farkı arkadaşım steam hesabı -1 yıllık benim 9 yıllık bir steam hesabı. Pazar alışverişleride farklı tabi. Profilimde sakıncalı (bir takas bile iptal etmedim, 1 kere bile pazar kısıtlaması yaşamadım gibi çok temiz) Gibi bir durum yok mülaim bir hesap. Gelde çık işin içinden. Rank kafaya takmıyorum hileymiş bana ne elbet banlanıcak. Birde evet acemi olabilirim, silver 1 dede kalabilirim çok şükür hile değilim :) Hayır ben şimdi dertleştim sanırım burada kendi kendime 🤦🏻‍♂️

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı