CS:GO nasıl oynanır?

bgexd

Centipat
Daha fazla  
Hocam malum CS2 çıktı. CS:GO dosyaları silindi. Bunun arşivini tutan, oynanabilir sürümünü barındıran yapan birileri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam kütüphaneden oyuna sağ tık > Özellikler > Genel > Başlatıcı Seçenekleri , oradan çekmeceyi açıp csgo'yu seç. (halen geçerli mi bilmiyorum 1,5 sene oluyor bırakalı yinede bi bakın.)

Betadan CS:GO legacy olarak seçip botlarla oynayabiliyorsunuz fakat Online oynanabilir hali daha yok sanırsam.
Hocam önceden csgo legacy yapmıştım, sürekli 1.5gb indirme gösteriyo indiriyosun doğruluyo sonra acılmıyo program kapanıyor.

Steam kütüphaneden oyuna sağ tık > Özellikler > Genel > Başlatıcı Seçenekleri , oradan çekmeceyi açıp csgo'yu seç. (halen geçerli mi bilmiyorum 1,5 sene oluyor bırakalı yinede bi bakın.)
Hocam oda aynı şekilde indiriyor doğruluyor sonra kapanıyor tekrar denediğinde aynı dosyaları tekrar indirip doğruluyor yine kapanıyor cs2yi seçene kadar.
supremacy diye bir şey varmış csgo dosyalarını alıp online açmıslar drop felan varmış onu bi araştırıp uygunsa ona başvurucam valla başka seçenek yok gibi

Betadan CS:GO legacy olarak seçip botlarla oynayabiliyorsunuz fakat Online oynanabilir hali daha yok sanırsam.
hocam 10-15 kere denedim sonunda girdi fakat csgonun desteğini 1 ocakda kesmişler maalesef.
bi 15 dk girdim botlarla oynadım iyi hissetdirdi. Sağolun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı