CS:GO nasıl Valorant'tan daha hafif bir oyun?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Valorant'ta 90 160 arası FPS alırken çoğu zaman 110-90 arası CS:GO'da ise 200 250 FPS alıyorum bunun sebebi nedir grafiksel olarak CS:GO çok daha iyi bir oyun ama niye Valorant daha çok sistem istiyor?

Valorant'ta 90 160 arası FPS alırken çoğu zaman 110-90 arası CS:GO'da ise 200 250 FPS alıyorum bunun sebebi nedir grafiksel olarak CS:GO çok daha iyi bir oyun ama niye Valorant daha çok sistem istiyor?

Valorant işlemci üzerine CS:GO ekran kartı üzerine diyerekten biliyorum hocam bir de çeşitlilik falan derken Valorant daha ağır.

Hocam büyük ihtimalle Valorant'ta çok fazla patlama efekti, partüküller vs olduğu için.

Dostum Valorant'ın grafikleri CS:GO'dan daha iyi ve CS:GO'ya kıyasla daha fazla ekran kartı kullanıyor bu bariz bir şey.

Hocam bir kere oyun motorları ve çıkış yılları farklı. Çıkış yılları arasında 6-7 sene var ki bu geliştirme aşamasında daha üst düzey teknolojilerin kullanıldığını gösterir. Üst düzey teknolojiler de daha fazla sistem ister. Valorant UE 4 ile çıkış yapmış bir oyundur. CS ise Source oyun motoru ile yazılmıştır. Aynı şekilde bu iki motor arasında da bayağı bir yıl farkı var.

Valorant'ta daha çok efekt var haliyle daha çok kaynak kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…