CS:GO nasıl yüklenir ve oynanır?

efebilgin07

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar malum laptopum eski i5-2430M işlemci ile GT 520M 1 GB ekran kartı var. Bu laptop CS2'yi çalıştırsa da maalesef performansı hayal kırıcı oyun resmen en düşük ayarlarda bile 15-20 FPS çalışıyor. Bazıları çözünürlüğü düşürüp oynayabilirsiniz diyor fakat ben de keyif alamıyorum. Her neyse konuya geçiyorum. Benim PC'de ancak CS:GO rahat çalışırmış ki CS:GO CS2'ye çok yakın. Bu oyunu nereden indirip oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar malum laptopum eski i5-2430M işlemci ile GT 520M 1 GB ekran kartı var. Bu laptop CS2'yi çalıştırsa da maalesef performansı hayal kırıcı oyun resmen en düşük ayarlarda bile 15-20 FPS çalışıyor. Bazıları çözünürlüğü düşürüp oynayabilirsiniz diyor fakat ben de keyif alamıyorum. Her neyse konuya geçiyorum. Benim PC'de ancak CS:GO rahat çalışırmış ki CS:GO CS2'ye çok yakın. Bu oyunu nereden indirip oynayabilirim?

Steam'de kütüphanede CS2 sağ tıkla özellikler var. Orada beta da CS:GO legacy var onu seç.

Arkadaşlar teşekkür ederim. Ancak işte hem CS2 yavaş iniyor hem de CS2'nin önerilen sistem gereksinimlerini karşılamıyor PC.

Ayrıca oyunun direk CS:GO olarak görünmesini istiyorum. Yani öyle CS2 veya CS2 legacy şeklinde görünmesini istemiyorum.

Arkadaşlar teşekkür ederim. Ancak işte hem CS2 yavaş iniyor hem de CS2'nin önerilen sistem gereksinimlerini karşılamıyor PC.

Ayrıca oyunun direk CS:GO olarak görünmesini istiyorum. Yani öyle CS2 veya CS2 legacy şeklinde görünmesini istemiyorum.
CS:GO diye bir oyun kalmadı resmi olarak. CS:GO yok artık. CS 1.6 gibi ek bir oyun üstüne 2 çıkmadı. CS:GO = 2 oldu. CS:GO yok. Dolayısıyla resmi olarak bunu yapma şansın yok. Eski versiyonlarını internetten indirip oynayabilirsin ama öyle de online işini tamamen unutursun.

CS:GO diye bir oyun kalmadı resmi olarak. CS:GO yok artık. CS 1.6 gibi ek bir oyun üstüne 2 çıkmadı. CS:GO = 2 oldu. CS:GO yok. Dolayısıyla resmi olarak bunu yapma şansın yok. Eski versiyonlarını internetten indirip oynayabilirsin ama öyle de Online işini tamamen unutursun.

Hocam Online olmasına gerek yok yeter ki PC de rahat çalışacak olması önemli. Botlarlada oynayabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı