CS:GO ne zaman indirime girer?

Arkadaş eklemem için 5 dolarlık alışveriş yapmam gerekiyormuş. Ben de zaten arkadaşlarımla oynamak için alacağım, CS:GO için harcayayım dedim. Sizce ne zaman indirime girer?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO zaten ücretsiz sadece Prime üyeliği ücretli o da 21 level olduğunuz takdirde ücretsiz olarak hesabınıza ekleniyor.

Arkadaş eklemem için 5 dolarlık alışveriş yapmam gerekiyormuş. Ben de zaten arkadaşlarımla oynamak için alacağım, CS:GO için harcayayım dedim. Sizce ne zaman indirime girer?
Prime sürümü indirime girmez, gireceğini düşünmüyorum. Hileciler için bir adım çünki.

Normal CS:GO ücretsiz şu anda. Fakat Prime versiyonunu diyorsanız, kış indirimlerinde falan indirime giriyor ama bence gerek yok. Zaten CS:GO ücretsiz versiyonunda sanırsam 21. seviyede prime oluyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı