80 saat CS:GO bulunan bir hesap, Trust Factor'ümün düşük olması için bir sebep yok, ya da şöyle söyleyeyim karşıma gelen 5 saatlik hilecilerin Trust faktörü benimkiyle aynıysa, kusura bakma dostum ama o Trust faktör bir işe yaramıyordur, hiç değilse şu an.
Bu bakış açısının bir mantığı var mı sence dostum? Bak ciddi soruyorum, oyun prime olmayanlara hile atınca suç prime olmayanlarda mı oluyor, çok komiksiniz ya şu düşünce tipinden ben de istiyorum o kadar düz bakıyorsun ki...80 saatlik Prime olmayan hesapla girip hile geldi diye sinirleneceksen oynamanı pek önermem
Bunun sebebi adamların sürekli sistemlerini güncellemesi olabilir mi? Çıkan hilelere karşı farklı önlemler almaları mesela... CS:GO’nun inadına her şeyi oyuncuların aleyhine yapması mesela, Source 1 falan onları geçiyorum, adamlar 9 koca yıldır sunucularını bile güncellemiyorlar, sence bu oyuncunun suçu mu?Hile konusunda Valorant'ı bu kadar övüyorsunuz
Source 1 falan onları geçiyorum, adamlar 9 koca yıldır sunucularını bile güncellemiyorlar, sence bu oyuncunun suçu mu?
Bu bakış açısının bir mantığı var mı sence dostum? Bak ciddi soruyorum, oyun Prime olmayanlara hile atınca suç Prime olmayanlarda mı oluyor, çok komiksiniz ya şu düşünce tipinden ben de istiyorum o kadar düz bakıyorsun ki...
Bunun sebebi adamların sürekli sistemlerini güncellemesi olabilir mi? Çıkan hilelere karşı farklı önlemler almaları mesela.
Sondakine katılıyorum ve VanGuard’ı bu konuda başarılı buluyorum, maçına hile geldiğinde aniden iptal olan arkadaşım vardı.Öncelikle.
Bu konuda adamlar Source 2'ye geçmek istiyorlar fakat önlerindeki en büyük sorun otomatik olarak skinleri Source 2 motoruna geçirememek olduğunu söylüyorlar hepsinin manuel olması gerekiyor ama bu kadar skin içinde bu durum imkansız.
Sunucu konusu tamamen doğru oyunu seviyorum diye fanatiklik yapamam, 64 tickrate server ne 2012 yılında değiliz.
Oyunun ücretsiz versiyonu çıktığı için hile açmak isteyen insanlar Prime olmayan bedava hesaba girip denemek istiyor ve bu sayede Prime hesaba hile gelme ihtimali düştü en azından denemek isteyen gidip bedavada deniyor, sende onlarla aynı şekilde sıfırdan bedava hesap açtığın zaman oyunda seni normal olarak düşük güven faktörüyle başlatıyor ve hile gelme ihtimali neredeyse kaçınılmaz, biz burada hata sende vs demiyoruz ama CS'nin yeni kuralı bu eğer ranked giriceksen ve non Prime hesaplaysan hile gelir, doğru bir hareket mi, hayır ama en azından bir katman hileden arınmış oldu.
Tamam Riot yaptığı her güncellemeyi oyuncularla paylaşıyor ama Valve 5 yapıyorsa 1 söylüyor ayrıca Valve pandemi döneminde uzaktan iş olayında problem yaşadıklarını açıkladı fakat Riot çatır çatır devam ediyor. Hile konusunda "bana göre" Valorant abartıldığı kadar iş yapmıyor ayrıca önemli olan hilenin yapılmasını engellemektense hızlı bir şekilde banlamak, sonuçta sen ne kadar iyi anti cheat de yapsan hile yapılır ama bence tespit mekanizman daha sağlam olmalı.
Bu savunmayı 2 kere okuyup seni ciddiye alacak kişiler senin kafandakiler olacaktır sadece hocam, kolay gelsin.Valve'nin en büyük sorunu hile falan değil sizin gibi oyuncular. Hesabınızda sadece CS:GO olursa CS:GO'da az saat oynaman olursa Steam hesabına sadece CS:GO alacak kadar para attıysan tabii ki gelir.
Riot nasıl yapıyor lolde valorantda ?Böyle bir durum yok. Piyasaya her gün binlerce CS:GO hilesi çıkıyor. VAC sisteminin bunl
Riot nasıl yapıyor lolde valorantda ?