CS:GO Neden Oynanmaz?

• Konuyu başlatan Gerek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 247
  • Görüntüleme 13.406
80 saat CS:GO bulunan bir hesap, Trust Factor'ümün düşük olması için bir sebep yok, ya da şöyle söyleyeyim karşıma gelen 5 saatlik hilecilerin Trust faktörü benimkiyle aynıysa, kusura bakma dostum ama o Trust faktör bir işe yaramıyordur, hiç değilse şu an.

Dostum CS:GO'yu çıktığından beri oynarım ara ara oyunu silsem de bir ara valoranta geçseme CS:GO ayrıdır. Hile konusunda Valorant'ı bu kadar övüyorsunuz ama Valorant'ta şu an da istediğin anda hile açabilirsin internet dolu :) CS:GO kaç yıllık bir oyun Valorant kaç yıllık bir oyun bunların arasında hile farkı (şu anlık) olması kaçınılmaz, fakat bundan 2 yıl sonra Valorant ne halde CS ne halde görmemiz lazım. Ayrıca ben bu operasyonda 16 hesap kastım 3 hesap Prime kalan 13'ü 5 saatlik hesaplar, operasyona hesap kastığım için 4 aydır rekabetçi giremiyorum hesap lem, smurf operasyon hesaplarından girdiğimizde arkadaşlarla karşıdakiler ya bize hile deyip rage hile açıyorlar ya da ana avrat sövüyor ve bunların arasında çok fazla Türk var, DC çağırıp konuşup hile olmadığımızı anlatsak ta main hesapları atsakta anlamıyorlar, neymiş mainde hile açamadığım için burada açıyormuşum 2 haftadan kısa sürede hesabı MG1'den leme kastım hile neden açayım? Şu açıdan hiç bakmıyorsunuz sen oyuna girdin sallıyorum Silver elo karşına da xantares smurf hesapla geldi hile demez misin? Tabii ki dersin.
Son olarak main hesabımda girdiğim son 100 maçın Max 5'inde hile gelmiştir. Eski hesap rozetler dolu kısaca 80 saatlik Prime olmayan hesapla girip hile geldi diye sinirleneceksen oynamanı pek önermem.

80 saatlik Prime olmayan hesapla girip hile geldi diye sinirleneceksen oynamanı pek önermem
Bu bakış açısının bir mantığı var mı sence dostum? Bak ciddi soruyorum, oyun prime olmayanlara hile atınca suç prime olmayanlarda mı oluyor, çok komiksiniz ya şu düşünce tipinden ben de istiyorum o kadar düz bakıyorsun ki...
Hile konusunda Valorant'ı bu kadar övüyorsunuz
Bunun sebebi adamların sürekli sistemlerini güncellemesi olabilir mi? Çıkan hilelere karşı farklı önlemler almaları mesela... CS:GO’nun inadına her şeyi oyuncuların aleyhine yapması mesela, Source 1 falan onları geçiyorum, adamlar 9 koca yıldır sunucularını bile güncellemiyorlar, sence bu oyuncunun suçu mu?

Son olarak iyi oynayan oyunculara hile diyenlerle karıştırmamanızı öneriyorum, hile nedir iyi bilirim. Bunu herkese söylememe gerek kalmaz umarım.

Öncelikle.

Source 1 falan onları geçiyorum, adamlar 9 koca yıldır sunucularını bile güncellemiyorlar, sence bu oyuncunun suçu mu?

Bu konuda adamlar Source 2'ye geçmek istiyorlar fakat önlerindeki en büyük sorun otomatik olarak skinleri Source 2 motoruna geçirememek olduğunu söylüyorlar hepsinin manuel olması gerekiyor ama bu kadar skin içinde bu durum imkansız.
Sunucu konusu tamamen doğru oyunu seviyorum diye fanatiklik yapamam, 64 tickrate server ne 2012 yılında değiliz.

Bu bakış açısının bir mantığı var mı sence dostum? Bak ciddi soruyorum, oyun Prime olmayanlara hile atınca suç Prime olmayanlarda mı oluyor, çok komiksiniz ya şu düşünce tipinden ben de istiyorum o kadar düz bakıyorsun ki...

Oyunun ücretsiz versiyonu çıktığı için hile açmak isteyen insanlar Prime olmayan bedava hesaba girip denemek istiyor ve bu sayede Prime hesaba hile gelme ihtimali düştü en azından denemek isteyen gidip bedavada deniyor, sende onlarla aynı şekilde sıfırdan bedava hesap açtığın zaman oyunda seni normal olarak düşük güven faktörüyle başlatıyor ve hile gelme ihtimali neredeyse kaçınılmaz, biz burada hata sende vs demiyoruz ama CS'nin yeni kuralı bu eğer ranked giriceksen ve non Prime hesaplaysan hile gelir, doğru bir hareket mi, hayır ama en azından bir katman hileden arınmış oldu.

Bunun sebebi adamların sürekli sistemlerini güncellemesi olabilir mi? Çıkan hilelere karşı farklı önlemler almaları mesela.

Tamam Riot yaptığı her güncellemeyi oyuncularla paylaşıyor ama Valve 5 yapıyorsa 1 söylüyor ayrıca Valve pandemi döneminde uzaktan iş olayında problem yaşadıklarını açıkladı fakat Riot çatır çatır devam ediyor. Hile konusunda "bana göre" Valorant abartıldığı kadar iş yapmıyor ayrıca önemli olan hilenin yapılmasını engellemektense hızlı bir şekilde banlamak, sonuçta sen ne kadar iyi anti cheat de yapsan hile yapılır ama bence tespit mekanizman daha sağlam olmalı.

Öncelikle.

Bu konuda adamlar Source 2'ye geçmek istiyorlar fakat önlerindeki en büyük sorun otomatik olarak skinleri Source 2 motoruna geçirememek olduğunu söylüyorlar hepsinin manuel olması gerekiyor ama bu kadar skin içinde bu durum imkansız.
Sunucu konusu tamamen doğru oyunu seviyorum diye fanatiklik yapamam, 64 tickrate server ne 2012 yılında değiliz.

Oyunun ücretsiz versiyonu çıktığı için hile açmak isteyen insanlar Prime olmayan bedava hesaba girip denemek istiyor ve bu sayede Prime hesaba hile gelme ihtimali düştü en azından denemek isteyen gidip bedavada deniyor, sende onlarla aynı şekilde sıfırdan bedava hesap açtığın zaman oyunda seni normal olarak düşük güven faktörüyle başlatıyor ve hile gelme ihtimali neredeyse kaçınılmaz, biz burada hata sende vs demiyoruz ama CS'nin yeni kuralı bu eğer ranked giriceksen ve non Prime hesaplaysan hile gelir, doğru bir hareket mi, hayır ama en azından bir katman hileden arınmış oldu.

Tamam Riot yaptığı her güncellemeyi oyuncularla paylaşıyor ama Valve 5 yapıyorsa 1 söylüyor ayrıca Valve pandemi döneminde uzaktan iş olayında problem yaşadıklarını açıkladı fakat Riot çatır çatır devam ediyor. Hile konusunda "bana göre" Valorant abartıldığı kadar iş yapmıyor ayrıca önemli olan hilenin yapılmasını engellemektense hızlı bir şekilde banlamak, sonuçta sen ne kadar iyi anti cheat de yapsan hile yapılır ama bence tespit mekanizman daha sağlam olmalı.
Sondakine katılıyorum ve VanGuard’ı bu konuda başarılı buluyorum, maçına hile geldiğinde aniden iptal olan arkadaşım vardı.

Sizi cok haklı buluyorum nasıl bir şirket neredeyse her oyununda hile koruması yapamaz anlayamıyorum TF2 de aynı șekilde botlar sunucularda cirit atıyor.

Gelmiyor kardeşim. Valve'nin en büyük sorunu hile falan değil sizin gibi oyuncular. Hesabınızda sadece CS:GO olursa CS:GO'da az saat oynaman olursa Steam hesabına sadece CS:GO alacak kadar para attıysan tabii ki gelir. Hile her oyunda var. Sadece CS:GO'da değil. Rankım global. Toplam olarak 3 farklı hesaptan 5K saatim var. Steam hesabımın içerisindeki oyunlarının değeri 30k bana global eloda çok nadir denk geliyor. Gelen direk mevlana açan adam. Benden düşüklerle dmg le lemlerle giriyorum. Karşıma benim gibi oyuncular geliyor. Yine hile yok bir şey yok tertemiz oyun oynuyorum. Son 5 aydır toplasan 10 maçıma hile gelmiştir oda lobiden girdiğim insanların güven faktörü ve hesaplarıyla alakalı. 5 aydır 300 maçta 10 hile gelmesini de anlayışla karşılarım :)

Valve'nin en büyük sorunu hile falan değil sizin gibi oyuncular. Hesabınızda sadece CS:GO olursa CS:GO'da az saat oynaman olursa Steam hesabına sadece CS:GO alacak kadar para attıysan tabii ki gelir.
Bu savunmayı 2 kere okuyup seni ciddiye alacak kişiler senin kafandakiler olacaktır sadece hocam, kolay gelsin.

Riot nasıl yapıyor lolde valorantda ?

Dediğim gibi, piyasaya her gün binlerce CS:GO hilesi çıkıyor. Valorant ilk çıktığında herkes Vanguard'tan çok memnundu, ancak son zamanlarda, yakın çevremden aldığım duyumlara göre Valorant'da da hile kullanan sayısı artmış durumda. Vanguard nedeniyle haksız yere yasaklama aldığını iddia eden insanların sayısı da bir hayli arttı. Ve Vanguard mavi ekran tarzı hatalara sebep vermeye başladı bazı kullanıcıların bilgisayarlarında. Bunun dışında alakasız programları da hile yazılımı olarak gördüğünü duydum. Sonuç olarak; Seninle hangi hile sisteminin daha iyi olduğunu tartışmayacağım. Konu bu değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı