Bu bir sebep olarak sayılmaz, o zaman Volorant ve bir çok FPS oyunu oynamaktan vazgeçelim.
Belki bir sonraki maç siz 12 vuracaksın takım arkadaşınız 42 vuracak, her zaman tam randıman oynamak istiyorsanız MM için takım şart.
CS:GO solo oynanmaz. Uzun sure nova da kaldım. Dedim ki yükselince adam akilli kişiler gelir. Her rank da var troller, nooblar vs. CS:GO takım oyunu. Takımsız oynamak çok riskli.
Hocam kusura bakmayın da bir bitmediniz arkadaş ya. Bu oyun takım oyunu bireysel bir oyun değil 28 vurmanız oyunu kazanacağınız anlamına gelmiyor. O kadar meraklıysanız kazanmaya takım olarak oynayın lobinize adam çağırın DC sunucularından adam toplayın. Sizin 28 vurup kaybettiğiniz o oyunun oynanmayacağı anlamına gelmiyor her Online oyunda var bu her oyunu kazanamazsın her el takımına iyi oyuncular gelmez. Ben 48 vurup maç kaybettiğimi hatırlıyorum FACEIT'te.
Gördüğün 1 maç. Bize her gün onlarca böylesi geliyor. Bir süre sonra alışıyorsun. Takım olarak değil de solo giriyorsan sende alışmalısın. Gayet normal bir durum. Eşleştirme sistemi sürekli saçma bir şekilde ilerliyor. Ayrıca Fazla kill almak oyun kazanmak veya en iyisi olduğunu göstermiyor. Kill alıp takım oyunu adına hiçbir şey ortada yoksa öyle bir galibiyetten fayda göremezsin.