CS:GO neden oynanmaz?

CS:GO solo oynanmaz. Uzun sure nova da kaldım. Dedim ki yükselince adam akilli kişiler gelir. Her rank da var troller, nooblar vs. CS:GO takım oyunu. Takımsız oynamak çok riskli.

Hocam kusura bakmayın da bir bitmediniz arkadaş ya. Bu oyun takım oyunu bireysel bir oyun değil 28 vurmanız oyunu kazanacağınız anlamına gelmiyor. O kadar meraklıysanız kazanmaya takım olarak oynayın lobinize adam çağırın DC sunucularından adam toplayın. Sizin 28 vurup kaybettiğiniz o oyunun oynanmayacağı anlamına gelmiyor her Online oyunda var bu her oyunu kazanamazsın her el takımına iyi oyuncular gelmez. Ben 48 vurup maç kaybettiğimi hatırlıyorum FACEIT'te.

Gördüğün 1 maç. Bize her gün onlarca böylesi geliyor. Bir süre sonra alışıyorsun. Takım olarak değil de solo giriyorsan sende alışmalısın. Gayet normal bir durum. Eşleştirme sistemi sürekli saçma bir şekilde ilerliyor. Ayrıca Fazla kill almak oyun kazanmak veya en iyisi olduğunu göstermiyor. Kill alıp takım oyunu adına hiçbir şey ortada yoksa öyle bir galibiyetten fayda göremezsin.

Geçen yıldan kalma bir ss’im;
32C4DE5D-0B07-4B2F-B1DB-6AA97021140D.jpeg

Bu oynanmaz olduğuna gelmiyor ayrıca.

Kaybettin diye oynanmaz mı şimdi? Takım oyunu sonuçta takım önemli. Ayrıca tek bir maç atıp da bu kanıya varmak da ironik :D
Hocam her maçım böyle.
Ranksız Eloda vurup başka adamların vuramadığını görünce "oynanmaz" yazıyorsunuz.

Kusura bakmayın ama böyle bir Elo'da oynayamıyorsanız oyun hakkında yorum yapmaya hakkınız yok :D
Hocam rankım var uzun süre oynamadığım için 1 maç kazanmam gerekti rankımın açılması için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı