Kesnog Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 333 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 4GB / RYZEN 5 7500F / GIGABYTE A620M H / 16GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #11 Turkish Assassin dedi: hocam ben online oynamak istiyorum tamindir vb. sitelerden indirsem online oynayabilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Turkish Assassin dedi: hocam ben online oynamak istiyorum tamindir vb. sitelerden indirsem online oynayabilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Turkish Assassin Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #12 Kesnog dedi: Steamden CS2 sağ tık yapıp özellikler kısmında betelardan CS:GO Legacy kısmını seçebilirsin. Ama sunucu bulman zor. Eki Görüntüle 2101908 Genişletmek için tıkla... başkasıda online oynamazsın demişti
Kesnog dedi: Steamden CS2 sağ tık yapıp özellikler kısmında betelardan CS:GO Legacy kısmını seçebilirsin. Ama sunucu bulman zor. Eki Görüntüle 2101908 Genişletmek için tıkla... başkasıda online oynamazsın demişti
mudurvekili Femtopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 8 Çözümler 1 30 Ocak 2024 #13 Maalesef oynayamazsınız, topluluk sunucusu bulmanız da pek mümkün değil artık.
Turkish Assassin Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #14 hmmmm mudurvekili dedi: Maalesef oynayamazsınız, topluluk sunucusu bulmanız da pek mümkün değil artık. Genişletmek için tıkla... hocam cs source rus dolu cs 1.6nında grafikleri kötü ne yapalım yetniceğiz artık
hmmmm mudurvekili dedi: Maalesef oynayamazsınız, topluluk sunucusu bulmanız da pek mümkün değil artık. Genişletmek için tıkla... hocam cs source rus dolu cs 1.6nında grafikleri kötü ne yapalım yetniceğiz artık
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Ocak 2024 #15 Turkish Assassin dedi: Hocam ben Online oynamak istiyorum tamindir vb. sitelerden indirsem Online oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır Turkish Assassin dedi: Hmmmm. Hocam CS Source Rus dolu CS 1.6nında grafikleri kötü ne yapalım yetniceğiz artık. Genişletmek için tıkla... GFN tercih edebilirsin hocam.
Turkish Assassin dedi: Hocam ben Online oynamak istiyorum tamindir vb. sitelerden indirsem Online oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır Turkish Assassin dedi: Hmmmm. Hocam CS Source Rus dolu CS 1.6nında grafikleri kötü ne yapalım yetniceğiz artık. Genişletmek için tıkla... GFN tercih edebilirsin hocam.
Turkish Assassin Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #16 T A L O dedi: Hayır GFN tercih edebilirsin hocam. Genişletmek için tıkla... hocam onun sırası 2-3 saat sürüyor yarım saat için değmez
T A L O dedi: Hayır GFN tercih edebilirsin hocam. Genişletmek için tıkla... hocam onun sırası 2-3 saat sürüyor yarım saat için değmez
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Ocak 2024 #17 Turkish Assassin dedi: Hocam onun sırası 2-3 saat sürüyor yarım saat için değmez. Genişletmek için tıkla... Premium tercih edebilirsin hocam uygunada getirebilirisin İtemsatış üzerinden.
Turkish Assassin dedi: Hocam onun sırası 2-3 saat sürüyor yarım saat için değmez. Genişletmek için tıkla... Premium tercih edebilirsin hocam uygunada getirebilirisin İtemsatış üzerinden.
Turkish Assassin Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #18 T A L O dedi: Premium tercih edebilirsin hocam uygunada getirebilirisin İtemsatış üzerinden. Genişletmek için tıkla... peki bu yasalmıdır
T A L O dedi: Premium tercih edebilirsin hocam uygunada getirebilirisin İtemsatış üzerinden. Genişletmek için tıkla... peki bu yasalmıdır
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Ocak 2024 #19 Turkish Assassin dedi: Peki bu yasal mıdır? Genişletmek için tıkla... Ne bakımdan hocam.
Turkish Assassin Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #20 T A L O dedi: Ne bakımdan hocam. Genişletmek için tıkla... her bakımdan