T A L O
Decipat
- Makaleler
- 1
Her bakımdan.
Evet tabii ki ben de oradan alıyorum Avrupa hesapları sadace kişiye özel hesaplar ve uygunlar TR hesaplarına göre.
Her bakımdan.
Biliyorsunuzdur maalesef CS:GO Steam'den kaldırıldı. Benim de sistemim CS2 açmaya yetmiyor maalesef. Nereden CS:GO indirebilirim?
Kapanmadı, destek kesildi. Yani bir bakıma eğer bir şey olursa bize ulaşmayın dendi. Hala topluluk sunucuları oynanabilir.burası 1 ocak 2024 de kapanacak denmişti
Haklısınız hocam.Böyle güncellemeler getirerek oyuncuları oyundan soğuttular. Dust 2 güncellemesi diğer mapları güncelleyerek hep FPS kayıpları yaşattılar. Oyunu batırdılar. Yetmezmiş gibi bir de CS2 güncellemesi çıkardılar. Çıkmadan önce çok güzel güncellemeymiş gibi reklam yaptılar ama çıktıktan 2 gün sonra herkes oyundan soğudu. Bizim tayfa oyunu bıraktı. Bende bıraktım. Bence CS2 oynamayın.
Anladım Teşekkürler.Evet tabii ki ben de oradan alıyorum Avrupa hesapları sadace kişiye özel hesaplar ve uygunlar TR hesaplarına göre.
Hocam ben Online oynamak istiyorum tamindir vb. sitelerden indirsem Online oynayabilir miyim?
Bildiğiniz sunucusu olan bir site var mı?Muhtemelen olmaz eğer o sitenin CS:GO sunucusu varsa belki oda az kişi olur.
Bildiğiniz sunucusu olan bir site var mı?
Originalden kastınız cs2 ise benim sistem yetmiyor hocam cs 1.6 grafiklerini sevmedim ve cs source rus doluBilmiyorum ama çoğunda yoktur ama belki arklarınla falan dostluk maçı yaparsın orginalde.
Originalden kastınız CS2 ise benim sistem yetmiyor hocam CS 1.6 grafiklerini sevmedim ve CS Source Rus dolu.
Galiba cs go da crack indirince online olmuyor ama tam bilgim yokO değil CS:GO'da dostluk maçı yapabilirsiniz demek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.