N nazzywest Megapat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 573 25 Temmuz 2020 #11 Lostt dedi: CL_CROSSHAIRTHICKNESS kodu galiba ayarlayın oradan. Genişletmek için tıkla... Hocam o kodu ayarladım ama durum hala aynı video bakabilirsin. Hala bulamadım problemi tuhaf bir olay yaşıyorum. Son düzenleme: 25 Temmuz 2020
Lostt dedi: CL_CROSSHAIRTHICKNESS kodu galiba ayarlayın oradan. Genişletmek için tıkla... Hocam o kodu ayarladım ama durum hala aynı video bakabilirsin. Hala bulamadım problemi tuhaf bir olay yaşıyorum.
tanSelcs Decapat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #12 nazzywest dedi: Hocam o kodu ayarladım ama durum hala aynı video bakabilirsin. Hala bulamadım problemi tuhaf bir olay yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözebildinmi sorunu? Bende BenQ XL2411k kullanıyorum Crosshair kalın olarak gözüküyor.
nazzywest dedi: Hocam o kodu ayarladım ama durum hala aynı video bakabilirsin. Hala bulamadım problemi tuhaf bir olay yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözebildinmi sorunu? Bende BenQ XL2411k kullanıyorum Crosshair kalın olarak gözüküyor.