Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 18 Aralık 2020 #1 CS:GO için OBS ayar önerisi yaparsanız sevinirim arkadaşlar. 5 upload alıyorum, 720P 60 FPS açabilir miyim?
CS:GO için OBS ayar önerisi yaparsanız sevinirim arkadaşlar. 5 upload alıyorum, 720P 60 FPS açabilir miyim?
KS KS Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 19 Aralık 2020 #11 Kemânkeş- dedi: CS:GO işlemci bazlı bir oyun. Yayın kalitesinde sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Ayar öneriniz var mıdır? Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: CS:GO işlemci bazlı bir oyun. Yayın kalitesinde sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Ayar öneriniz var mıdır?
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 19 Aralık 2020 #12 Taylor Swift Fan Cl dedi: Ayar öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Deneyimlemediğim bir işlemci için ayar önerisi vermek zor. İnternette işlemcinize uygun OBS ve oyun ayarlarını bulabileceğinize inanıyorum. Artı 0 Eksi
Taylor Swift Fan Cl dedi: Ayar öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Deneyimlemediğim bir işlemci için ayar önerisi vermek zor. İnternette işlemcinize uygun OBS ve oyun ayarlarını bulabileceğinize inanıyorum.