CS:GO önerilen hassassiyet ayarı

Yerim dar ve sağa sola çat çat dönerim ama aynı zamanda aimim kontrollü olsun sağa sola çok kaçmasın diyorsan mecbur ivme kullanıcaksın. Yoksa herkes ister 10cm alanda hem her yere dönebileyim hem de milimetrik mouse hareketleri yapabileyim ama imkansız. Xantares tarzı mouse ve klavye tutuşu da deneyebilirsin ama ondan başka yapabilen görmedim ben.
Bunun dışında çözümlerde var tabi ağır mouse ve hard control padler gibi.

Pad'i büyütmeyi çok istiyorum ama masa biraz küçük kalıyor tam kurulu bi düzenim yok şuan ama dedikleriniz çok mantıklı.
Umarım istediğiniz hassasiyeti bulursunuz.
Tutarlı refleks ve dönüş için m_rawinput 1 olarak kullanmanızı tavsiye ederim.
Zaten düşük sense alışınca bir zamandan sonra düşük dediğiniz hassasiyet bile hızlı gelecek işte o zaman düşürdüğün hassasiyet kas hafızanda bulunan gerçek hassasiyetin olacak.

Yerim dar ve sağa sola çat çat dönerim ama aynı zamanda aimim kontrollü olsun sağa sola çok kaçmasın diyorsan mecbur ivme kullanıcaksın. Yoksa herkes ister 10cm alanda hem her yere dönebileyim hem de milimetrik mouse hareketleri yapabileyim ama imkansız. Xantares tarzı mouse ve klavye tutuşu da deneyebilirsin ama ondan başka yapabilen görmedim ben.
Bunun dışında çözümlerde var tabi ağır mouse ve hard control padler gibi.
İvme ile kısmen çözdüm sayılır ama düşük sens tadını yakalamak zor.
Umarım istediğiniz hassasiyeti bulursunuz.
Tutarlı refleks ve dönüş için m_rawinput 1 olarak kullanmanızı tavsiye ederim.
Zaten düşük sense alışınca bir zamandan sonra düşük dediğiniz hassasiyet bile hızlı gelecek işte o zaman düşürdüğün hassasiyet kas hafızanda bulunan gerçek hassasiyetin olacak.
Raw değeri 0 iken Windows'un kendi ivme ayarını kullanıyor. Test ettim kapalı iken daha güzel dönüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı