CS:GO övgü satın almak ban yedirir mi?

Hocam ben satın alsam övgüyü nasıl benim hesaba verecekler. Bir yerde görmüştümde topluluk sunucularından birine geçip öyle veriyorlarmış bana da öyle mi övgü atarlar?

@Massaka-Diablo Aynen dediğiniz gibi oluyor. Ama güven faktörünüzü yükseltmek yerine düşürüyor. Satın alırsanız, daha çok düşer.

Sevinç Level Bot Services'in altında yorum atana yorum atılır diyorlar ki onlar bile yemiyor siz nasıl yiyeceksiniz?
Övgü de dahil.

Asla yedirmez, kendinde kullandım.

Ban riski olmaz ancak bu son zamanlarda çok popüler oldu, sözde güven faktörü yükseltmek için yapılıyor ancak valve sonuçta akılsız bir şirket değil, düzensiz ve aşırı anlık gelen övgünün yükseltmekten çok düşüreceğine inanıyorum.

Rankım Silver Elite Master.
Smurf hesap mı girdiniz çünkü yıllardır oynarım hile diyen de epey olmuştur ama hiç sizinki kadar düşmedi güven faktörüm. Ayrıca ben lobide övgü satın almış bir hesap görünce direkt o lobiden çıkarım çünkü 2k saatten fazla oyun tecrübem var böyle hesaplar yüzde 80 hile kullanıyor ve dolayısıyla rakip olarak da eşdeğer biri geliyor sonuç olarak 2 hile karşılıklı kapışıyor siz oyundan gram zevk almıyorsunuz. Bahsettiğim ranklar da silver elite değil global suprem lem aralığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…