Çözüldü CS:GO Online bir şekilde hala nasıl oynanabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

F4T1H

Kilopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM
Meslek
elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D)
Arkadaşlar merhaba, CS:GO'da hala bazı serverların aktif olduğunu duydum, FACEIT gibi yerler hala CS:GO üzerinden oynamamıza izin veriyormuş. Ayrıca bu site güvenilir mi?

Çözüm
Hepinize yanıt CS:GO (legacy) indiriyorsunuz Steam üzerinden YouTube'da videoları var. Tarayıcınızı açıyorsunuz CS:GO server IP buluyosunuz onu IP sitelerinden bulursunuz artık consol komut yerini açıp connect (IP) yazıyorsunuz. Kopyaladığınız IP adresi neyse sonra servera giriyor.
CS:GO'yu yükleyebilmeniz lazım yükledikten sonra belki kendi serverlarıyla oynayabilirsiniz ama zor oynayabilmeniz.

Server seçmek istediğimde CS2 indirin diyor.

CS Legacy Vers. indirerek topluluk sunucu tarayıcısından giriş sağlayabilirsiniz. Oynanabilir durumda ve kendim de CS2'den sıkıldığımda arada giriyorum.

CS Legacy Vers. İndirerek topluluk sunucu tarayıcısından giriş sağlayabilirsiniz. Oynanabilir durumda ve kendim de CS2'den sıkıldığımda arada giriyorum.

Olmuyor işte, eski sürüm var git CS2 indir diyor. Envantere bile giremiyorum.

Yok mu hala bir çözümü

Son düzenleme:
Server seçmek istediğimde CS2 indirin diyor.
kanka shift tab yapıp bekle bir süre sonra csgo sunucularına bağlanılıyor hatası verecek sonra topluluk sunucuları kısmını seçip oynayabilirsin ( csgo sunucuları artık yok )

CS:GO sunucusu yoksa direk boş ver o zaman, bu ne iştir ya.

Hepinize yanıt CS:GO (legacy) indiriyorsunuz Steam üzerinden YouTube'da videoları var. Tarayıcınızı açıyorsunuz CS:GO server IP buluyosunuz onu IP sitelerinden bulursunuz artık consol komut yerini açıp connect (IP) yazıyorsunuz. Kopyaladığınız IP adresi neyse sonra servera giriyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…