Arkadaşlar merhaba, CS:GO'da hala bazı serverların aktif olduğunu duydum, FACEIT gibi yerler hala CS:GO üzerinden oynamamıza izin veriyormuş. Ayrıca bu site güvenilir mi?
Hepinize yanıt CS:GO (legacy) indiriyorsunuz Steam üzerinden YouTube'da videoları var. Tarayıcınızı açıyorsunuz CS:GO server IP buluyosunuz onu IP sitelerinden bulursunuz artık consol komut yerini açıp connect (IP) yazıyorsunuz. Kopyaladığınız IP adresi neyse sonra servera giriyor.
Arkadaşlar merhaba, CS:GO'da hala bazı serverların aktif olduğunu duydum, FACEIT gibi yerler hala CS:GO üzerinden oynamamıza izin veriyormuş. Ayrıca bu site güvenilir mi?
CS Legacy Vers. indirerek topluluk sunucu tarayıcısından giriş sağlayabilirsiniz. Oynanabilir durumda ve kendim de CS2'den sıkıldığımda arada giriyorum.
CS Legacy Vers. İndirerek topluluk sunucu tarayıcısından giriş sağlayabilirsiniz. Oynanabilir durumda ve kendim de CS2'den sıkıldığımda arada giriyorum.
kanka shift tab yapıp bekle bir süre sonra csgo sunucularına bağlanılıyor hatası verecek sonra topluluk sunucuları kısmını seçip oynayabilirsin ( csgo sunucuları artık yok )
Hepinize yanıt CS:GO (legacy) indiriyorsunuz Steam üzerinden YouTube'da videoları var. Tarayıcınızı açıyorsunuz CS:GO server IP buluyosunuz onu IP sitelerinden bulursunuz artık consol komut yerini açıp connect (IP) yazıyorsunuz. Kopyaladığınız IP adresi neyse sonra servera giriyor.