CS:GO operasyon biletsiz görev yapıp sonradan bilet almak

İlerki bir zamanda CS:GO operasyon bileti almayı düşünüyorum. Şu an arkadaşımda var. Ona yardım etmek amaçlı görevleri yapıyoruz. İleride ben aldığımda o zamana kadar yapmış olduğum bütün görevlerden yıldız gelir mi? Bir de haftalık 10 yıldız toplayabiliyormuşsun en fazla bileti alınca nasıl olacak bilgilendirebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bro ılk hafta 10 yıldız sonrasında 15 hafta 6 yıldız evet gorevlerı yap operasyonun sonuna dogru al bıletıucuza alırsın gelir.

Dostum şuan görev yapabilirsin. 1. Hafta 10 yıldız alıyorsun diğer haftalar 6. Tüm görevleri yap. 2 tane operasyon biletine özel görev var. Onları sonra bileti alınca yaparsın. Tüm haftaları bitir. Bilet düşünce alırsın yıldızların gelir.

Almak için acele etme indirime girecek o zaman al.

Bro ılk hafta 10 yıldız sonrasında 15 hafta 6 yıldız evet gorevlerı yap operasyonun sonuna dogru al bıletıucuza alırsın gelir.
Hocam, 4.Haftada verilen tüm görevleri yapınca 11 yıldız oluyor ama "5/6 yıldız kazanıldı" diyor. Sizde 6 yıldız demişsiniz. 11 Yıldızdan 6 yıldızı aldık diyelim. Geriye kalan 5 yıldız nereye gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…