CS:GO operasyon fiyatı düşer mi?

pRx1

Hectopat
Daha fazla  
Operasyon almayı çok istiyorum geçen yıl da alamadım. Bu sene para biriktirdim lakin çok pahalı 127 TL sizce düşer mi yoksa şimdi mi alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Operasyonun son haftalarına doğru fiyatı düşecektir. Diğer operasyonlarda da aynısı olmuştu çünkü.

90 TL'ye kadar düşeceğini umuyorum. Operasyon bittikten sonra operasyon bileti pahalanacaktır. İstersen operasyon biletine yatırım yapabilirsin.

Ya PC'im kötü kasmayı düşünmüyorum sadece hatıra kalsın diye rozel almak için falan.
Hocam ucuzladığında kar edemessiniz gibi geliyor.

Kar için almayı düşünmüyorum.

Hocam ucuzladığında kar edemessiniz gibi geliyor.

Benim şimdi ki aklım olsaydı zamanında aldığım 150 tane Anka kasasını tutardım. Şimdi 150 - 200 TL param olurdu ki bunun için topladım hep bu kasaları. Ama baktım fiyatları yükselmiyor hepsini sattım. Şimdi çok pişmanım. Hem de zamanında 3 kuruşa aldım. O yüzden biriktirin kardeşim, benden tavsiye.

Benim şimdi ki aklım olsaydı zamanında aldığım 150 tane anka kasasını tutardım. Şimdi 150 - 200 TL param olurdu ki bunun için topladım hep bu kasaları. Ama baktım fiyatları yükselmiyor hepsini sattım. Şimdi çok pişmanım. Hem de zamanında 3 kuruşa aldım. O yüzden biriktirin kardeşim, benden tavsiye.

Bende kasa açmak isterdim :( .d.

90 TL'ye kadar düşeceğini umuyorum. Operasyon bittikten sonra operasyon bileti pahalanacaktır. İstersen operasyon biletine yatırım yapabilirsin.

Bilete yatırım yap derken bilet alıp saklama sonra da satmayı mı diyorsun ben bir konu açtım öyle yazdım. Amacım şu: 2 bilet alayım birini saklıyım (önümde sınav var zaten ve prçalanmış ağ op. Vs hepsi gitgide kasaları ve biletleri yıl geçtikçe artıyor) digerine de görevleri yapıyorum 50 kasa alıp onları da saklıyayım sizce mantıklı değil mi (indirim gelince almayı düşünüyorum 2 tane bileti)

Evet, onu demek istedim. "Parçalanmış Ağ Operasyonu Bileti" fiyatı 80 TL'yken şu an 200-300 TL civarına satılıyor en son baktığımda. Şahsen ben öyle yapardım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı