CS:GO operasyon kasaları fiyatı neden düşüyor?

badboy19

Decapat
Katılım
16 Eylül 2020
Mesajlar
45
Arkadaşlar operasyon kasa fiyatları 8'i gördüğü anda bile satmadım. Operasyon bitince kasa azalacak fiyatları artar düşüncesiyle fakat 4 TL'ye kadar indi. sizce yükselme olur mu daha sonra?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni kasa geldiği için stokçuların hepsi broken fang kasalarını sattı, piyasaya çok sayıda broken fang kasası girdiği için haliyle fiyatı bu kadar azaldı. Uzun vadede eski fiyatını bile geçer.
 
Piyasada az olan şey değerlenir çok olan şey değersizleşir ancak şunu unutmayın kasa yatırımı kısa vadede kazandırmaz uzun vadede kazandırır ki bu da 1 yıl kadar bir süreç.
 
Böyle olacağını tahmin etmiştim. Bir önceki operasyon gibi kişi başı 2-3 tane kasa düşmedi. İsteyen bütün yıldızlarıyla kasa alabildiler. Herkes yatırım için kasa aldı. Haliyle fiyatları da çakıldı. Daha şimdiden 4 TL'lik fiyatıyla 400.000 kişi satıyor. İleride artabilir ancak çok da artacağını düşünmüyorum.
 
Arkadaşlar operasyon kasa fiyatları 8'i gördüğü anda bile satmadım. Operasyon bitince kasa azalacak fiyatları artar düşüncesiyle fakat 4 TL'ye kadar indi. sizce yükselme olur mu daha sonra?
Herkes bu şekilde düşünerek kasalarını satmayıp stokladılar. Kasa açan bir kişi : İçinden çıkan skinlerin yüksek fiyatlı olması nedeniyle yeni kasayı açıyor. Yeni gelen kasanın oturmasıyla birlikte operasyon kasasının zamanla fiyatı artmaya başlayacaktır. Ancak operasyon kasasının sayısına bakarak hiçbir zaman fiyat karşılaştırması yapmak doğru olmaz. Çünkü her gün binlerce kasa satılsa bile yine aynı fiyatta kasa satışta olur. Bunun nedeni ise çok fazla stok olması.
 
Yeni kasa muhtemel olarak Prime havuzunda. Ayrıca Prizma kasası RAR'e oldu. Operasyon bitti lakin 15 Mayıs'a kadar yıldız kullanıma izin verildi ve kapsül indirimi bitmedi.

1 günlük Prizma kasasına yönelim gerçekleşti, Prizma kasasını önceden stoklayanlar ellerinden çıkardı (mesela ben) ve RAR'e olduğu için stoklandı. Akabininde ise yeni kasa çıkınca yeni kasaya yönelindi hemen alıp (anahtar da almak için) stoklar satıldı. ( E tabii içinden çıkan skin değerli olacak)

Daha kısası yatırım ile ilgili bilgisi olmayan zarar etti, zarar edenlerden dolayı birileri kâr etti. Forumda ise bir yatırım konusunda Kırık Diş kasasının 3.80 göreceğini söylemiştim (4.00 Tl den Kırık Diş kasasını satın alabildim bugün) . Sıkı forumcular elbet hatırlar. :) Forumdan tanıştığım bazı arkadaşlarıma ise Prizma kasasına önem verdiğimi her zaman dile getirmiştim. (Forumdan Steam de arkadaş olup baktılar veya sohbet ettik isek Prizma kasasına yöneldiğimi söylemiş, 3.ooo Prizma kasasını envarterimde görmüş olma olasılığı yüksek.)

1 veya 1.5 Hafta sonra fiyatlar oturur diye düşünüyorum. Şahsi düşüncem ise (Ağustos ayından önce kasa fiyatları düşüşe geçer ise), Ağustos ayından sonra kasalar, Ekim ayından sonra Stickerlar değerlendir diye düşünüyorum.

Not: Bu fiyatlar hala yüksek olduğunu unutmayalım. Birkaç örnek ile: Gamma2 0.87 - Ufuk Kasası 0.29 - Gölge Kasası 0.90 civarlarından yükseldi ve henüz yeterine gerilemedi. Yatırımcı arkadaşlar dikkatli olmanızda fayda var.

Adalet Bakanlığında çalışmayan ve yasalarımıza hakim olmayan arkadaşlar beni topa tutmadan hemen yazayım "Yatırım tavsiyesi değildir.": )))))

Bir arkadaşınız olarak diyorum ki;

Sabır edin zarar etmeyin! :)
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı