CS:GO operasyonda biriken yıldızlar kullanılabilir mi?

semamca_07

Kilopat
Katılım
23 Mayıs 2015
Mesajlar
674
Çözümler
1
Selam arkadaşlar. Ben görevleri yaparak yıldız biriktirip item almak istiyorum. Eklediğim SS'de göründüğü gibi görevlerden 10 yıldız biriktirdim ama şu an 0 yıldızın var diyor. Sanırım operasyon bileti alırsam etkin olacak değil mi bu yıldızlar. Bilmediğim için soruyorum çünkü mesela kasa açtığın zaman kasanın içinde görülen bütün silahlara sahip olacağımızı zannediyordum ilk başta :D aynı hataya düşmek istemiyorum. Bir bilgi de bulamadım o kadar bakmama rağmen o yüzden size sormak istedim. Eklediğim SS'de mesela 25 yıldıza ajan alabiliyoruz veya 4 yıldıza silahlar falan var bunları kesin olarak alabilirim değil mi biriken yıldızlarla. Bir de ben bileti şimdi almadım sonradan indirime giriyormuş sanırım o zaman almayı düşünüyorum daha uyguna gelir ama o zaman biriken yıldızları kullanabilecek miyim? Emin olamadım. Bu konuda da bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • ajan.jpg
    ajan.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 129
  • silah.jpg
    silah.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 74
  • yıldız.jpg
    yıldız.jpg
    165,1 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Operasyon biletini satın alırsanız o yıldızları kullanabileceksiniz. Büyük ihtimalle operasyonun bitimine doğru operasyon biletinin fiyatı düşecektir.
anladım.genelde indirim oluyormuş ama birisi yabancı bir kaynakta okuduğunu yazmış kaynak bu biriken yıldızlar bilet aldıktan sonra sıfırlanacakmış.yıldızlar giderse bileti indirimli almış olmanın bir mantığı olmaz boşa almış olurum o yüzden sormak istedim.
 
Bileti aldığınızda biriktirdiğiniz yıldızları kullanabiliyorsunuz, sıfırlanmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı