Formi Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2020 #1 Bugün internet kafeye gittim biri ortak alana CS:GO hilesi indirmiş ,açmadım hileyi ama VAC ban durumu olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2020
Bugün internet kafeye gittim biri ortak alana CS:GO hilesi indirmiş ,açmadım hileyi ama VAC ban durumu olur mu?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 9 Mart 2020 #2 VAC taramasına girersen yeme ihtimalin var. Biraz şansına bağlı. Artı 0 Eksi
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 9 Mart 2020 #3 Formi dedi: Bugün internet kafeye gittim biri ortak alana CS:GO hilesi indirmiş ,açmadım hileyi ama VAC ban durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Ortak alan ne demek ya, o nasıl bir internet kafe öyle. Bir kullancıdan sonra bilgisayarda özelliştirilen şeyler sıfırlanmalı. Artı 0 Eksi
Formi dedi: Bugün internet kafeye gittim biri ortak alana CS:GO hilesi indirmiş ,açmadım hileyi ama VAC ban durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Ortak alan ne demek ya, o nasıl bir internet kafe öyle. Bir kullancıdan sonra bilgisayarda özelliştirilen şeyler sıfırlanmalı.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 9 Mart 2020 #4 Olabilir. VAC tarafından yasaklanmayacağımdan nasıl emin olabilirim? Sadece güvenilir makinelerden VAC korumalı sunuculara bağlanın; eğer Steam'e bağlandığınız makinede hile yazılımının olup olmadığından emin değilseniz asla VAC korumalı sunucularda oynamayın. Steam Destek :: Valve Anti-Hile (VAC) Sistemi support.steampowered.com Valve acik bir sekilde uyariyor. Artı 0 Eksi
Olabilir. VAC tarafından yasaklanmayacağımdan nasıl emin olabilirim? Sadece güvenilir makinelerden VAC korumalı sunuculara bağlanın; eğer Steam'e bağlandığınız makinede hile yazılımının olup olmadığından emin değilseniz asla VAC korumalı sunucularda oynamayın. Steam Destek :: Valve Anti-Hile (VAC) Sistemi support.steampowered.com Valve acik bir sekilde uyariyor.
KS KS Formi Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2020 #5 denizsevim dedi: Ortak alan ne demek ya, o nasıl bir internet kafe öyle. Bir kullancıdan sonra bilgisayarda özelliştirilen şeyler sıfırlanmalı. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 6 aydır gidiyorum ilk kez gördüm ama ban olayı olmadı şuana kadar. Artı 0 Eksi
denizsevim dedi: Ortak alan ne demek ya, o nasıl bir internet kafe öyle. Bir kullancıdan sonra bilgisayarda özelliştirilen şeyler sıfırlanmalı. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 6 aydır gidiyorum ilk kez gördüm ama ban olayı olmadı şuana kadar.