Hileden Ceza Yemiş PUBG'yi Tekrar Alsak Ban Yenir mi?

NoxianMight

Hectopat
Arkadaşlar PUBG'den kalıcı ban yedim (vac değil sadece oyuna özel ban). Şimdi ben bu oyunu kütüphaneden tamamen kaldırma işlemini yapsam ve tekrar oyunu satın alsam banım kalkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam kardeşim suç felan atmadım ironi yaptım sadece ufak bir yardım istedim ve 20 dakika kullanıp hiçbir faydasını göremediğim saçmasapan bir hile için neler dediniz
Senin gibiler yüzünden koskoca Counter Strike oyunu bitti. Suç sizin gibi onurunu düşünmeyen kişilerde. Ban sisteminde de hata var.

İstersen 1 dakika kullan sizin gibiler yüzünden oynadığımız çoğu oyunları mezara gömmekten bıktık (örn: CS:GO) umarım satın aldığınız tüm hesaplarda ban yersiniz. Ayrıca birinin troll fotoğrafını çekip buraya attığınız zaman onun yapmış olacağı anlamına gelmesi imkansızdır.

Hileyi kendim yaptım zaten kendimin yaptığını yazmışım. Hile kullanmak şerefsizce kabul ediyorum oyunlarda hile yapan biri değilimdir ve merak edip deneyim dedim. Anladım hatamı yeni hesap açıp adam gibi oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçmaladın gerçekten daha kullanmayıp insan gibi oynayacağım ne abarttın
Saçmaladığım falan yok. Sigaraya başlayan insanlar bile bir kere yaparım sonra hiç içmem dedikten sonra sigaraya bağımlı oluyor hatalı olan sizsiniz ve eğer hile açıp burada konu açıyorsanız her türlü(hakaretsiz) istediğimiz kadar abartabiliriz.

Artık hileci değilim ve normal bir oyuncuyum tekrar tekrar ban yersiniz nedir yani
Az bile demişler sizin gibi hileciler yüzünden hiçbir oyun oynamıyorum ve 130 liralık mouseu bozdum. Hepsi sizin gibi hileciler yüzünden inşallah tüm hileciler IP ban yer.

Az bile demişler sizin gibi hileciler yüzünden hiçbir oyun oynamıyorum ve 130 liralık mouseu bozdum. Hepsi sizin gibi hileciler yüzünden inşallah tüm hileciler IP ban yer.
Hocam çok doğru söylediniz klavyeye dokunan bileklerinize sağlık.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı